FMK DAY 2017

Podujatie Trnava

FMK DAY 2017

Na legendárne majálesy FMK sa už skoro zabudlo, a to je veľká škoda :( Preto sme sa rozhodli pripraviť podujatie pre všetkých študentov, do ktorého sa zapojí vedenie aj celý pedagogický zbor!

Chcete vidieť vyučujúcich aj v úplne inej role ako bežne v škole? Čo keby vám urobili hotdog alebo načapovali pivo? Alebo si s vami zahrali futbal? Na čele s pani dekankou sa všetci spojili, aby ste mohli stráviť oddychový deň v príjemnej atmosfére a s vašou drahou alma mater.

Príďte v utorok 2. mája na obed do areálu Jamy. Že máte vtedy vyučovanie? Nemáte! Od 12.00 sa rušia všetky prednášky, aby ste sa všetci mohli zapojiť do súťaží, športových aktivít a zabaviť sa pri živých hudobných vystúpeniach. Už teraz sa môžete tešiť na najlepší guláš na svete, pivko a kofolku.

Piataci a predčasní tretiaci, druhého mája zabudnite na štátnice a príďte si užiť fakultnú akciu počas dňa venovaného našej FMK.

Všetko to bude o #fmkpeople pre #fmkpeople. Pozrite si, ako to vyzeralo na Majálese FMK v roku 2010, vtedy ešte na Skladovej, v našom najstaršom zdokumentovanom albume tu na Facebooku: goo.gl/SzL1ju

Už teraz sa tešíme a kľudne pridávajte tipy, čo by sme/ste ešte mohli vymyslieť ;-)

Miesto konania podujatia: FMK UCM v Trnave, Nám. J. Herdu 2, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 2. Mája 2017 12:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Mája 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3797N 17.5873E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia FMK DAY 2017

Fotografie
Podobné podujatia