Folklórny marec vo Forum Poprad

Podujatie Poprad

Folklórny marec vo Forum Poprad

Nechajte sa inšpirovať ľudovou tvorbou – Folklór vo Forume

Folklór a ľudová tvorba majú na Slovensku dlhú tradíciu. Výnimočné dedičstvo národa sa storočia presúva z generácie na generáciu a je pýchou nás všetkých. Vzory, ktoré preveril čas, poskytujú originálne inšpirácie aj pre módnych tvorcov a tak sa prenášajú aj do dnešnej módy. Mesiac marec je preto v našom centre venovaný téme folklór.

V termíne od 16. marca do 3. apríla bude vo Forume inštalovaná výstava unikátnych slovenských ľudových krojov Železiar. Bohatá ponuka obsahuje kroje z rôznych kútov Slovenska a okrem tradičných dámskych strihov vaše oči potešia aj kroje pre pánov a pre deti.

V sobotu 17.marca program výstavy obohatia tvorivé dielne s Úľuvom v čase od 14:00 do 18:00. Tie budú vzhľadom na termín zamerané na Veľkú noc. Zasvätíme Vás do tajov zdobenia vajíčok, prípravy ozdôb zo šúpolia a tí zručnejší si určite radi vyskúšajú hrnčiarstvo. Samozrejme myslíme aj na najmenších a pre deti bude pripravená detská verzia tvorivých dielni.

Na posledný víkend v mesiaci sú naplánované tradičné Dni Originality – exkluzívna predajná výstava, kde sa spája DIZAJN, UMENIE A REMESLÁ. 24. a 25. marca nájdete vo Forume skupinu remeselníkov, ktorí vám radi ukážu svoje zručnosti a ak budete mať chuť môžete si od nich zakúpiť originálne výrobky. V rámci Dní Originality budú pre deti aj dospelých obi dva dni v čase od 15:00 – 18:00 pripravené taktiež aj tvorivé dielne.

Tešíme sa na vás vo Forume

Miesto konania podujatia: FORUM Poprad, Námestie Sv. Egídia 3290/124, Poprad
Dátum začiatku podujatia: 17. Marca 2018 14:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Marca 2018 18:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0557N 20.3053E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Folklórny marec vo Forum Poprad

Meno organizátora: FORUM Poprad
Fotografie
Podobné podujatia