Folkpankový koncert

Podujatie Žilina

Folkpankový koncert / Žilina / Stanica / 12.9.2016

tieto uvoľnené folkpankové pondelky sú velice fajn, preto pokračujeme v nastolenom kurze. tentokrát predstavíme Anglicko a Škótsko:

HAYSTACK MONOLITH (Škótsko)
dlhoročný kamoš Marc so svojou momentálnou inkarnáciou. očakávaj surrealizmus, magnificence nonsense, monty-pajtonovské vtípky, v prvom rade však vynikajúce pesničkárstvo a super človečinu. ako sólo projekt zatiaľ nahral iba jednu pieseň, jeho tvorba však bola zachytená v nespočte projektov s priateľkou Claire. takže pre získanie komplexného obrazu využi všetky nasledujúce linky (áno, majú pieseň o Hoteli Kyjev v Bratislave, dlhší čas tam totiž žili (nemyslím v hoteli)), pretože tieto staré piesne hrá v nových aranžoch.
https://haystackmonolith.bandcamp.com
https://glintrecordings.bandcamp.com/album/st-kilda-mailboat
https://glintrecordings.bandcamp.com/album/post-apocalyptic-skiffle

GOREM & AVONA (Bristol, UK)
duo pesničkárov usadených v anglickom Bristole. harmonika, gitara, obojpohlavný spev a historky zachytené v melancholických serenádach. anarchofolkové popevky aj príbehy z ciest po svete. bude to pestré.
https://goremandavona.bandcamp.com
https://youtu.be/W0M1zmsrLNg
https://youtu.be/TDBYW6kP1Uc

DÁŠA FON FĽAŠA (Rajecká dolina)
tulák s gitarou na nikdy nekončiacom tour. split LP s kapelou Ilúzia po dvoch rokoch ešte stále nie je na svete, môžete si z neho preto celý večer robiť nevyberané žarty alebo mu kúpiť pivo. alebo oboje.
https://dasafonflasa.bandcamp.com

začne sa presne o 19:30, aby sme všetko v pohode stihli do desiatej, predsa len je to cez týždeň a myslíme aj na mimomestských a pracujúcich, ktorým idú posledné spoje.

vstupné bude do klobúka, a samozrejme myslite na to, že obe kapely sú na svojich tour. chápem, že niekto nemá rád dobrovoľné vstupné, preto odporúčaná suma je okolo 3€.

Miesto konania podujatia: Stanica Žilina-Záriečie, Závodská cesta 3, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 12. Septembra 2016 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 12. Septembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2184N 18.731E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Folkpankový koncert / Žilina / Stanica / 12.9.2016

Fotografie
Podobné podujatia