Foster the People 2017

Podujatie Bratislava

Foster the People - Bratislava

Foster the People - Bratislava :: 5.júl 2017 :: refinery gallery

Vstupenky v cene 30,- Eur v predaji od utorka 14.3. v sieti Ticketportal SK: https://www.ticketportal.sk/Event/FOSTER_THE_PEOPLE
http://bit.ly/FosterThePeopleBratislava

Foster The People založil Mark Foster v roku 2009 v Los Angeles. Skupina zožala obrovský úspech v roku 2011 s ich debutovým albumom Torches, z ktorého sa predalo viac ako dva milióny kusov albumov a viac ako desať miliónov kusov singla "Pumped Up Kicks". Ten bol v tom roku vyhlásený aj za hymnu roku 2011 magazínom SPIN a bol nasledovaný ďalšími úspešnými singlami "Don't Stop (Color On The Walls)", "Houdini" a "Helena Beat". Foster the People získali tri nominácie na Grammy za ich monumentálny debut, v kategóriách Best Alternative Album, Best Pop Duo/Group Performance za “Pumped Up Kicks” a Best Short Form Music Video for “Houdini.”

Zatiaľ posledný album "Supermodel" vyšiel v marci 2014 a produkoval ho Paul Epworth známym zo spoluprác s umelcami ako Adele, Paul McCartney, U2, Bruno Mars, Cold Play a v neposlednom rade aj na ich debutovom albume "Torches". Album nahrávali na viacerých miestach po celom svete a nakoniec dosiahol na tretie miesto amerického albumového rebríčka. Singel "Coming of Age" a "Best Friend" dosiahli Top 10 v alternatívnych hitparádach.
Momentálne kapela pripravuje nový album, ktorý vyjde na jar tohto roku.

Teraz sa po prvýkrát predstavia aj slovenským fanúšikom.

www.promusic.sk
www.facebook.com/promusic.sk

www.fosterthepeople.com
www.facebook.com/fosterthepeople

Miesto konania podujatia: refinery gallery, Vlčie hrdlo, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/FOSTER_THE_PEOPLE
Dátum začiatku podujatia: 5. Júla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Júla 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1275N 17.1802E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Foster the People - Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia