FOTO SLOVAKIA 2019

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Prednášky, besedy, kurzy, Výstavy a veľtrhy
Web podujatia:
www.fotoslovakia.sk
Web organizátora:
www.ephoto.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: ephoto@ephoto.sk

Priestory Starej tržnice privítajú záujemcov nielen o samotné fotografovanie, ale aj o novinky a zaujímavosti zo sveta fototechniky. Už tradične na veľtrhu FotoSlovakia vystavujú a prezentujú sa najznámejšie svetové značky - ako Nikon, Canon, Fujifilm, Olympus, Sony. Návštevníkom sa súčasne predstavia aj spoločnosti, ktoré ponúkajú fotopríslušenstvo, monitory, tlačiarne, fotodoplnky, brašne, statívy, popruhy, batérie, filtre - skrátka všetko, čo fotograf potrebuje pri svojej práci. 

Hlavným ťahákom je sprievodný program, ktorý tento rok bude mimoriadne bohatý. Okrem prednášok zaujímavých a známych fotografov, je pripravené celé množstvo prezentáciíukážok fotografovania a súťaží.
Návštevníkom predstavia svoje práce, projekty a zážitky s fotografovaním ako aj skúsenosti známi fotografi Ivan Čaniga, Adolf Zika, Vlado Bača, Ivan Trenkler, Jano Štovka, Ľubo Stacho, Marcel Rebro. Zoznam však ešte nie je konečný.

Okrem klasických produktových prezentácií noviniek sú pre vás pripravené prednášky Karola Srnca na tému "Fotografické filtre", či "Úvod do astrofotografie" od Richarda Petrecha.

Pre záujemcov o workshopy sme pripravili sériu workshopov o portrétnej fotografii (celkovo 3), workshop na tému "Akt" so známym českým fotografom Adolfom Zikom a workshop Street fotografia s Rudolfom Baranovičom.

Kedy: 9:00-18:00

Viac informácií: www.fotoslovakia.sk

Meno organizátora: ephoto,s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava