FRAGILE

Podujatie Trávnica

FRAGILE

FRAGILE sa venuje nielen interpretácii známych svetových rock - pop - jazz hitov STING, STEVIE WONDER, TINA TURNER, THE REAL GROUP…) v zaujímavých a cappella aranžmánoch – teda len spev bez hudobných nástrojov, ale ich repertoár tvoria aj gospely, ktorým najlepšie pristane posvätná atmosféra kostolov. Koncert kapely Fragile je nielen hudobným stretnutím, ale je to nezabudnuteľný zážitok plný dojmov, ktoré sú umocnené vznešenou atmosférou prostredia chrámu.

Formácia Fragile funguje pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostku a tvoria ju umelci známi aj z ich iných – hereckých / moderátorskych TV rolí Helena Krajčiová, Soňa Norisová, Martin Madej a skvelí speváci Jana Golisová, Svetlana Rymarenková a Slavo Košecký.

Fragile vydali 7 albumov: Voice Mail, Next Level, Vianoce, Vianoce 2 a Fragile deťom, Fragile & Oskar Rozsa band live a najnovšie CD RICHARD MÜLLER & FRAGILE HLASY. Na jeseň 2013 realizovala kapela Fragile turné s Richardom Müllerom, ktoré nieslo názov HLASY, a ktoré malo obrovský úspech na Slovensku a v Čechách.

19
Okt 2019
18:00

Kultúrny dom, Trávnica

Fotografie
Podobné podujatia
NOC HVIEZD
Overené podujatieNOC HVIEZD
Amfiteáter, Starý Tekov
KONCERT SKUPINY EDDA - 50. VÝROČIE
Overené podujatieKONCERT SKUPINY EDDA - 50. VÝROČIE
Areál Levického hradu a hradného parku, Levice