Free Trenčín 2016

Podujatie Trenčín

Free Trenčín

Cyklistické a bežecké preteky, teda bežecké a cyklsitické:), ako spoločná oslava slobody pre všetkých priateľov behu, bicyklovania na Brezine v Trenčíne.
Kedže Trenčianska bežecká liga ako aj vrchárska koruna Trenčianska sa vzájomne podporuju, rozhodli sme sa spáchať niečo spoločné aj pre bežcov aj pre bajkerov na našej milovanej Brezine.v Trenčíne.
Hlavný závod je štafetový- bežci sa striedaju s cyklistami každý na svojom okruhu stretávaju sa len na štarte/cieli.teda pretek dvojic, bežci 20km, cyklisti 80km.(spolu 100ku teda:)ale možeš bežať kolo,potom sadnuť na bike a tak dookola:).
Nevieš bežať, tak len bajkuj. 6 hodin, alebo ak ti je málo tak 12h(jediná mtb 12h,aspon čo vieme:)...ale to si musiš privstať lebo 12h bajkeri štartuju o 4:00
...všetci "normálni" o 10:00... ak nechceš bajkovať ale len utekať... 3hodiny možeš od 10-13 zistíš, či sa to dá...(prestávky robiš, aby ti len dobre bolo:)
všetci teda do 16:00 v cieli, potom vyhodntenie,druženie sa a sláva veliká... akedže len začíname Nultý ročník, dovolime si nazvať... detaily budu len postupne pribudať...trenovať možeš hneď.
p.S. a čo rodina , publikum....ak bude škaredo,tak do kina poslať,ale ak pekne, a vhodný šat si im prikupil... možu fandiť,či opekať, všakovakých dobrôt vyskúšať(vlastných, či kupených:)

Miesto konania podujatia: Trenčín, Trenčínský kraj, Slovensko, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 17. Novembra 2016 04:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Novembra 2016 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.9N 18.0333E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Free Trenčín

Fotografie
Podobné podujatia