Friday Whiskey Koncert 2016

Podujatie Bratislava

Open Mic v Britishi - Friday Whiskey

Tešíme sa na Vás a Vašu tvorbu na pravidelnom open micu v Britishi! Príďte si oddýchnuť v stredu (9.11.) večer do príjemnej atmosféry akustických piesní. Ako hosť večera vystúpi domáca glam-rocková kapela Friday Whiskey. Chalani zahrajú akusticky, takže sa určite je na čo tešiť. Vstup samozrejme ako vždy - zdarma.

Svoju tvorbu môže zahrať každý kto sa prihlási a má záujem sa prezentovať. Vítaní sú všetci pesničkári a básnici, poprosíme vás zapísať sa dopredu na openmicBRS@gmail.com, alebo stačí prísť zavčasu a pridať svoje meno na zoznam účinkujúcich v ten večer priamo v BRS.
Prídte si vypočuť nové piesne a zoberte aj kamarátov na dobré pivko, jedlo a pokec.

Hosť večera: Friday Whiskey

AKCIA: 4x Jameson- 10€, 4x Captain Morgan - 8€, 4x Absolut vodka - 8€, 4x Tuzemák - 4€

INFO_____________________________________________
Píšeš piesne? Príď ich zahrať akusticky na Open Mic do British Rock Stars . . . možnosť ukázať svoju tvorbu má každý, kto si prinesie svoj nástroj a vlastné piesne. Zahraj svoje staršie alebo prvýkrát pred ľuďmi vyskúšaj tie čerstvo nové . . je to na Tebe!

Vítaní sú všetci pesničkári a básnici, poprosíme vás zapísať sa dopredu na openmicBRS@gmail.com, alebo stačí prísť zavčasu a pridať
svoje meno na zoznam účinkujúcich v ten večer priamo v BRS.

Vstup Zadarmo:)

_________________________________________________

Open Mic Bratislava: Singer/Songwriter night at British Rock Stars!

Do you write songs? Come and play them acoustically at the Open Mic night at BRS! Everyone who brings their own instrument can play…play your old songs, or try the very new ones for the first time in front of an audience . . . it's up to you!

If you want to play, you can sign up at openmicBRS@gmail.com, or just show up nice and early and put your name down on the list of performers on the night at BRS!

Free Entry:)

Miesto konania podujatia: BRITISH ROCK STARS, Námestie 1. mája 14, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Novembra 2016 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2099N 16.9782E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Open Mic v Britishi - Friday Whiskey

Fotografie
Podobné podujatia