Fuga Presents DJ TLR, Endless Illusion DJS, TRETO, GAMBO

Podujatie Bratislava

Fuga Presents DJ TLR, Endless Illusion DJS, TRETO, GAMBO

TECHNO/HOUSE/ELECTRO/BEYOND
-------------------------------------------------------------------------------------
DJ TLR(CRÉME ORGANIZATION, NL)
ENDLESS ILLUSION DJ'S(CZ)
TRETO(SK)
GAMBO(SK)

Máloktorý z Djov sa môže pochváliť tým, že je na scéne už 4 dekády. Jeroen Van Der Star svoju kariéru začal už niekedy v roku 1983 a stál pri tom ked sa na tanečnom parkete rodili a pribúdali žánre, ktoré my považujeme v dnešnej dobe už za klasické. Jeho Djské mixy sršia nápaditou selekciou, neopísateľnou energiou a rokmi skúseností, ktoré si tento veterán napríklad odskúšal v dnes už historických settingoch Bunker parties v Haagu a nespočetne inom množstve akcií po celom svete. Last but not least, Jeroen stojí za kultovým labelom Créme Organization, pod ktorého značkou vychádzali tak zásadné veci ako Legowelt alebo Orgue Electroniquie, alebo náš obľúbený DJ Overdose. DJ TLR je jednoducho legenda a preto sme viac než potešení mu dať priestor v našom obľubenom klube.
https://www.residentadvisor.net/dj/djtlr
https://soundcloud.com/cremeorganization

Naši pražskí hostia z ENDLESS ILLUSION sa čoraz aktívnejšie presádzaju na medzinárodnej scéne. Môžu za to rozhodne ich skvelé releasy pod ich labelom, vynikajúce DJ sety a celková dedikácia hudbe, ktorá sa v našich končinách vidí len zriedka. Layup a Raphael Kosmos do toho ešte stíhajú robiť pravidelnú show pre Radio 1 a holandský elektronický hub Intergalactic FM kde dávaju plný priestor svojej láske k holandskej odnoži klubovej hudby a iným, elektronicky ladeným žánrom, ktoré potešia každého, aj náročnejšieho fanúšika. Vo Fuge si chalani hodia b2b a niečo nám hovorí, že to asi blbosť nebude.
https://soundcloud.com/endless-illusion
http://endless-illusion.com/

DJ TRETO je pre nás v Bratislave vzácnym hosťom, keďže jeho bydlisko je v Trenčine a v našich kluboch sa nevyskytuje tak často ako by si zaslúžil. Jeho vinylové sety su plné old school elektra, zvukov detroitu a hlavne skvelého citu pre gradáciu, ktorý si počas tých rokoch za mixom vybrúsil do dokonalosti.
https://soundcloud.com/treto

Odkedy sa GAMBO postavil za mixák a začal ľuďom prezentovať svojú víziu kvalitnej klubovej hudby, tak na scéne pribudol jeden kvalitný DJ, ktorý dokáže zahrať sety, ktoré su pestré, dobre poskladané a hlavne v sebe obsahujú vela aktuálneho zvuku. Jeho dlhoročné skúsenosti a nespočetné množstvo parties ktoré navštívil hovoria za seba.

Miesto konania podujatia: FUGA, Námestie SNP 24, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 23. Septembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Septembra 2016 05:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1445N 17.1121E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Fuga Presents DJ TLR, Endless Illusion DJS, TRETO, GAMBO

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava