Gabriel Jonáš Trio v Jazztikot

Podujatie Bratislava

Gabriel Jonáš Trio v Jazztikot

Gabriel Jonáš - Jedna z najvýraznejších osobností súčasnej európskej jazzovej scény. Jonáš, ktorý hrá v súčasnosti výhradne na klavír, spolupracoval s mnohými významnými americkými jazzmanmi (napr. Joe Newman, Sam Jones, Albert Heath, Atilla Zoller). Jeho hudobné umenie je zachytené na viac ako 40 albumoch, z ktorých 4 vyšli pod jeho vlastným menom.

Juraj Kalász - Hudobník, skladateľ, aranžér, pedagóg a manažér. Okrem spolupráce s väčšinou československých jazzmanov viedol niekoľko vlastných hudobných zoskupení a je autorom alebo spoluautorom niekoľkých hudobných projektov. Za svoje aktivity v oblasti jazzu v roku 1998 získal od Hudobného fondu Cenu Ladislava Martoníka. Od roku 2006 vedie pravidelné nedeľné jazzové Jam-Sessions. Je vyhľadávaným spoluhráčom rôznych skupín a spevákov v rámci bratislavskej hudobnej scény. Spolupracuje a nahráva nielen s jazzovými ale aj bluesovými a chansonovými umelcami. Je členom rady Slovenskej jazzovej spoločnosti. V spolupráci s ministerstvom kultúry SR a BSK organizuje od roku 2013 projekt "Chansons & Songs”

Jakub Valiček - Po skončení strednej školy pokračoval v štúdiu bicích na konzervatóriu v Žiline a neskôr aj na Žilinskej Univerzite v Žiline. Počas tohto obdobia hrával v bigbande Slovak Young Swing Generation pod vedením Branislava Belorida a Mareka Pastiríka. Po skončení bakalárskeho stupňa v Žiline sa rozhodol dokončiť hudobné vzdelanie na Royal Birmingham Conservatoire v odbore jazzová interpretácia. Počas tohto štúdia mal možnosť hrať a byť súčasťou workshopov s hudobníkmi ako Mark Turner, John Riley, Dave Holland, John Taylor, Jean Toussaint, Norma Winstone, atď. Momentálne vedie vlastný JV quartet kde sa venuje autorskej hudbe.

Vstup je voľný.

Rezervácie na koncert : SMS na tel.č. 0911 185 328

Miesto konania podujatia: Jazztikot, Biela 5, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 19. Januára 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Januára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1443N 17.1076E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Gabriel Jonáš Trio v Jazztikot

Meno organizátora: Jazztikot
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava