Galakoncert a majstrovské kurzy Alexandry Soumm

Podujatie Bratislava

Majstrovské kurzy prebehnú 15. decembra v priestoroch Moyzesovej siene Slovenskej filharmónie v Bratislave už po tretíkrát. Kurzy ukončí galakoncert Alexandry Soumm s klavírnym sprievodom Ismaela Margaina v Koncertnej sieni Slovenskej filharmónie o 19.30.

Alexandra, ktorá má svoju vlastnú nadáciu, sa počas svojho pobytu u nás rozhodla vystúpiť aj na benefičnom koncerte. Uskutoční sa 16. decembra o 19.00 v priestoroch Veľkého evanjelického kostola na Panenskej ulici v Bratislave. Pozvanie prijal aj Dalibor Karvay, slovenský husľový virtuóz.

Sólisti vystúpia v sprievode orchestra mladých študentov, pre ktorých bude určite veľkou inšpiráciou hrať na jednom pódiu s velikánmi svetového mena. Výťažok zo vstupného poputuje do Detskej fakultnej nemocnice na kliniku detskej hematológie a onkológie na Kramároch.

Aktuálne informácie o celom projekte a pobyte Alexandry Soumm na Slovensku nájdete na stránkach www.sinfonietta.sk. Podujatie podporilo Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky a Nadácia VÚB. Lístky na galakoncert sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal.

Fotografie
Podobné podujatia