Galaxia Soul Open Air

Podujatie Nitra

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Zábava, párty
Web organizátora:
hidepark.sk
Ďalšie podujatia v meste Nitra

Galaxia Soul Open Air

Prídite si užiť horúcu letnú párty noc Galaxia Soul v piatok 14. júla.
Hidepark roztancujú ostrieľaní DJs v jedinečnej žánrovej kombinácii funku, soulu, disca a housu.

Z Moskvy priletí talentovaný producent Lay-Far predstaviť svoj aktuálny album „How I Comunicate“, ktorý mu vyšiel na švédskom labeli Local Talk Records.


LAY-FAR je moskovský DJ a producent. Alexander je hybnou silou soulful scény v Rusku a medzinárodnú pozornosť si získal ako zručný DJ a selektor spájajúci deep, soulful house, raritné disco kúsky a funk do unikátneho mixu, ktorý poteší vyberavé uši i parket. Úlohy headlinera sa zhostil na mnohých festivaloch a párty od Londýna po Tokyo, či Berlína až po Mallorcu. Za mixom sa striedal s menami ako Motor City Drum Ensemble, Craig Smith, Karizma, Atjazz, Detroit Swindle, Jazzanova, DJ Food, DJ Krush, DJ Cam a mnohými ďalšími. O jeho produkčných kvalitách sa v superlatívoch vyjadrili Gilles Peterson z BBC radio 6, či MIXMAG. Alexove tracky remixovali legendy ako Mr. Scruff, Ashley Beedle, Terrence Parker a iní.

MR. ULTRAFINO je spolutvorca pražskej jazz/funkovej scény, stále verný vinylu. Vo svojich setoch kombinuje hlavne jazz, funk, soul 60. a 70. rokov, ale môžete počuť i disco, hip-hop, či house. Jirko je rezidentom klubových nocí Groove Dock, Funkopolis a eklektickej Fúze na ktorej predstavuje vlastnú hudobnú tvorbu. Okrem toho zostavuje a moderuje reláciu eStereo v stredu na Rádiu 1.

RAFO je zakladateľ značky Popular a DJ stále hladný po novej hudbe. Mix disca, house music, rare grooves, techno či brokenbeat... to všetko môžete počut v jeho setoch. Jeho veľký vinylový archív zabezpečuje, že Rafove sety nikdy neskĺznu do monotónnosti. Šiestym rokom organizuje Popular Night v bratislavskom Nu Spirite, na ktorej sa vystriedala svetová špička house music. Michal sa predstavil na festivaloch ako Pohoda, Wilsonic, Grape, či brnenskom Muah!

HANS je ďalší reprezentant stajne Popular DJs. O jeho djských kvalitách ste sa mohli presvedčiť na viacerých klubových Galaxiách. Peter je neúnavný zberateľ platní a DJ s citom pre publiku.

PHONOTIC je domáci funkový nadšenec a DJ, rezident a hlava Galaxie Soul. Mareka môžete pravidelne „počuť“ za mixom v bartislavskom Nu Spirit bare na kultových Groovy Saturdays.

O food zónu sa postará nový nitriansky koncept ZEDZ TO.

Začiatok o 20.00 hod.
Vstup:
do 22:00 - študenti / normal - 3 / 4 €
po 22:00 - študenti / normal - 4 / 5 €

Miesto konania podujatia: Hidepark Nitra, Vodná 4675, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 14. Júla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Júla 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3148N 18.0675E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Galaxia Soul Open Air

Meno organizátora: Hidepark Nitra
Fotografie
Podobné podujatia