Galaxia Soul Open air

Podujatie Nitra

Galaxia Soul Open air

o 21.00 h, Hidepark, Vodná 4675, www.hidepark.sk

Galaxia Soul Open air
RAINER TRÜBY je na scéne aktívny ako DJ a producent už od konca 90. rokov, svojimi nahrávkami na nemeckej značke Compost Records pomohol definovať zvuk nu jazzu či soulful house, popri menách ako Kyoto Jazz Massive, či Jazzanova. Trüby Trio si pamätá skôr súčasná generácia tridsiatnikov, ich pestrý album Elevator Music nadčasovo kombinuje jazz, brazílsku bossa novu s broken beatovými rytmami, či drum n bassom.Rainer Trueby sa presadil aj ako výborný remixér, napríklad v spolupráci s Dorfmeisterovou Toscou, alebo projektom Gillesa Petersona Sonzeira. Mnohé remixy sa stali ikonickými a kvalitou prekonali originál verzie. Aktuálne tvorí producentské duo Truccy spolu s mladým talianskym talentom Corradom Bucci. Rainer aktívne lieta po celom svete ako DJ a šíri svoju víziu o „good music“. V jeho djských setoch sa dostane na viaceré soulful žánre, striedajú sa v nich horúce novinky so zabudnutými nahrávkami spred mnohých desaťročí.

PARADISO RHYTHM vyvracia tézu že „na východe nič nie je“. Nám je však jasné, že tento mladý Košičan je najväčším houseovým talentom na slovenskej scéne. Paradiso Rhythm je inšpirovaný zvukom NY, Chicaga a hlavne Detroitu. Pozornosť si získal skôr na zahraničnej úrovni. Davidove tracky vyšli na labeloch od Mexika, cez Austráliu, USA, UK v digitále, alebo na vinylových kompiláciách. Sám šéfuje labelu House of Unity kde vydáva hudbu ktorej verí.

RAFO prišiel, zahral a bude opäť!! Tí čo boli vedia, tí čo prídu zistia.

C.O.D.E. je veterán slovenskej soulful scény, hudobný dramaturg bratislavského Nu Spirit Baru, funkový špecialista a expert na československú groovy hudbu. Na Galaxii sa prestaví v spoločnom warm up sete s domácim Phonoticom.

FUNK + DISCO + HOUSE = GALAXIA SOUL

Štartujeme o 17.00 h slávnostným otvorením komunitnej CYKLODIELNE a workshopom na tému „základná oprava bicykla a správna údržba“.

Vstupné 5 €, študenti 4 €.

Fotografie
Podobné podujatia