Geek Week #2

Podujatie Košice

Geek Week #2

Druhý ročník festivalu Geek Week síce netrvá týždeň akoby človek čakal, ale jeden deň, no za to o to viac nabitý zaujímavým programom. Ak máš rád stolové či počítačové hry tak túto akciu nesmieš zmeškať! K dispozícii budú rôzne stolné hry od ToyPort.sk a NaDoske.sk, Mortal Kombat na Xbox 360 či nestarnúca legenda Super Mario na Nintendo Wii. Novinkou bude Playstation 4 s hrou Star Wars Battlefront. Okrem toho zaujímavé filmy, dokumenty, výstava figúrok, či burza komixov!

O AKCIÍ:
V spolupráci s portálom Gamefruit.sk by sme si dovolili pozvať Vás na 2. ročník druhého festivalu popkultúry v Košiciach, na ktorom Vás čaká veľká herňa spoločenských hier od ToyPort.sk a NaDoske.sk a videohier, kostými, filmy, dokumenty, výstava akčných figúrok, stolný futbal, geek burza, virtuálna realita, Xbox 360, Nintendo Wii, Playstation 4 a neuveriteľne rozkošný dron Sphero BB-8 zo Star Wars. Tešiť sa môžte aj na stolný futbal, opekačku s priateľmi či reálnu podobizeň úspešnej mobilnej hry Angry Birds, ktorú si môžete prísť naživo vyskúšať.

Vstupné je samozrejme zdarma alebo za dobrovoľný príspevok určení na realizáciu ďalších ročníkov festivalu Geek Week. ;-) (y)

UPOZORNENIE: V KLUBe nie je WC ale kúsok odtiaľ je Reštaurácia Gemer s príjemnými cenami nápojov, kde pre zákazníkov je WC-ko zdarma no ak nechcete platiť tak možnosť je ešte aj v Auparku. ;-) (y)

Miesto konania podujatia: KLUB, Štúrova 11, Košice
Vstupenky: http://www.gamefruit.sk/
Dátum začiatku podujatia: 29. Októbra 2016 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Októbra 2016 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.716N 21.2569E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Geek Week #2

Fotografie
Podobné podujatia