Ghost of You, Max Bazowski Koncert 2016

Podujatie Bratislava

Ghost of You, Max Bazowski + support

Talentovaní Max Bazowski sú jednou z najrýchlejšie rastúcich kapiel na Slovensku. Od svojho debutu na začiatku roka 2015 sa im podarilo získať cenu Nadácie Advance Investments venovanú najväčším objavom domácej hudobnej scény. Zahrali si na festivale Grape aj Pohoda a vyslúžili si pochvalu od zástupcov britských médií v BBC a magazíne Clash.

Spolu so senickou kapelou vo Fuge vystúpi brnianske psych-popové kvarteto Ghost of You, ktoré si svojím debutovým albumom a neúnavným koncertovaním vyslúžilo u našich susedov veľký rešpekt. Mladá skupina má za sebou viac ako 200 koncertov, vrátane vystúpenia na jednom z najväčších európskych festivalov, Szigete 2015. Ich strhujúca show bola v tomto roku súčasťou viacerých uznávaných podujatí: Grape festival (SK), Donauinselfest (AT) Colours of Ostrava (CZ), Rock for People (CZ) a Metronome Festival (CZ).

Max Bazowski a Ghost of You v programe doplnia ešte dvaja zástupcovia hlavného mesta českej alternatívy, Brna - Acute Dose a 1flfsoap. 15. novembra tak bratislavským klubom Fuga bude znieť atmosferický rock, gitarová psychedélia aj temná elektronika so živými bicími.

Otvorenie brány: 19:30 hod.

Miesto konania podujatia: FUGA, Námestie SNP 24, Bratislava
Vstupenky: http://bit.ly/GhostMaxBratislava
Dátum začiatku podujatia: 15. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Novembra 2016 23:59
Pravdepodobné súradnice: 48.1445N 17.1121E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ghost of You, Max Bazowski + support

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava