Gipsy Kings & Chico Bratislava 2018

Podujatie Bratislava

Gipsy Kings & Chico Bratislava

Svetoznáme zoskupenie francúzskych muzikantov The Gipsy Kings & Chico , ktoré má na konte viac ako 20 miliónov predaných albumov, niekoľko ocenení Grammy a hity ako „Bamboléo“ či „Volare“ prichádza opäť na Slovensko.

Vstupenky na tento jedinečný koncert zakúpite od 39 eur v sieti Ticketlive.sk: https://www.ticketlive.sk/sk/event/gipsy-kings-feat-chico

Gipsy Kings sa 30.apríla 2018 vrátia po siedmych rokoch, aby rozozvučili bratislavskú Aegon Arénu svojimi jedinečnými španielskymi vokálmi a zvukmi gitár v rytme flamenca. Exkluzívne, v pôvodnej zostave, spolu s Chicom Bouchikhim, ktorý sa na pódiu pripojí ku Nicolasovi Reyesovi, Toninovi Baliardovi, Canutovi Reyesovi, Patchaiovi Reyesovi a Paulovi Reyesovi.

Od hrania v uliciach Cannes a výšinách St. Tropez to dotiahli až na špičku amerických a svetových hudobných rebríčkov. "Aj keď je to už 30 rokov, stále chceme robiť novú muziku, pretože je to náš život, je to to, kým sme“ hovorí o súčasnom spojení Nicolas Reyes. "Ale myslím, že raz príde čas, kedy prenecháme Gipsy Kings našim synom." dodáva o budúcnosti.

Na koncerte sa tak Gipsy Kings & Chico, spolu s celou kapelou, vrátia k svojim prevratným hitom ako „Bamboléo“, „Djobi, Djoba“, „Volare“, ktorými pred vyše 30 rokmi rozhýbali svet a predstavia aj svoj najnovší album, ktorý výchádza už v novembri 2017. Hudba, ktorá spája Chicove severoafrické korene s bohatou kultúrou a tradíciami, ktoré boli prenesené z Katalánska do stredomorských oblastí južného Francúzska v 30. rokoch – je to hudba, stelesňujúca vášeň, lásku a spontánosť tradičného cigánskeho spôsobu života a milovania.

V roku 1991 Chico odišiel z Gipsy Kings a založil svoju vlastnú kapelu Chico & The Gypsies, s ktorou obišiel celý svet, vypredal mnohé koncerty a vydal albumy s priateľmi, medzi ktorými boli okrem iného aj Charles Aznavour, Nana Mouskouri či Kim Wilde. Teraz sa však rodina opäť spojila a pripravuje spoločne veľkolepú show.

V pondelok 30. apríla 2018 sa môžu diváci v Aegon Aréne tešiť, že zažijú vzrušenie a vášeň, ktorú na pódiu predvedú, po tridsiatich rokoch, Gipsy Kings & Chico!

Vstupenky na tento jedinečný koncert zakúpite od 39 eur v sieti Ticketlive.sk: https://www.ticketlive.sk/sk/event/gipsy-kings-feat-chico

Miesto konania podujatia: Aegon Arena, Príkopova 6, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketlive.sk/sk/event/gipsy-kings-feat-chico
Dátum začiatku podujatia: 30. Apríla 2018 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 30. Apríla 2018 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1628N 17.1344E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Gipsy Kings & Chico Bratislava

Meno organizátora: ProMusic.sk
Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava