Gipsy Kings / In Castle 2019

Podujatie Sereď

IN CASTLE 2019 / Gipsy Kings feat. Nicolas Reyes & Tonino Baliardo (F)

Hudobné podujatia v Seredi pod značkou IN CASTLE pokračujú aj v roku 2019. O strhujúci záver leta sa postará fenomenálna francúzska skupina GIPSY KINGS! 

Rovnomenný album Gipsy Kings, ktorý kapelu preslávil doslova po celom svete a vyniesol jej obrovské predaje a niekoľko platinových a zlatých platní, vyšiel pred dlhými 31 rokmi, no akoby to bolo iba nedávno. Od tých čias kapela svojou hudbou teší množstvo fanúšikov prostredníctvom horúceho spojenia flamenca, salsy, západného popu, hispánskeho štýlu, rómskej hudby a latinských rytmov. Gipsy Kings svoj unikátny štýl nazyvajú katalánska rumba. 
Skupina je odvtedy na jednom veľkom non-stop turné po rôznych častiach planéty, rozdáva radosť a energiu publiku všetkých vekových kategórií. Popri tom skladá nové piesne a vydáva albumy.  
V roku 2013 Gipsy Kings vydali deviaty štúdiový album nazvaný Savor Flamenco, ktorý celý po prvýkrát zložili aj produkovali samotní členovia. 
"Hudba je vášeň, je to náš život. Aj po všetkých tých rokoch spolupráce, cestovania a koncertovania. Dozreli sme, vypracovali sme sa, veľa nám to dalo," hovorí hlavný gitarista Tonino Baliardo. 
Pozývame vás zažiť energiu Gipsy Kings v hlavnej úlohe s (dnes už legendárnymi) zakladateľmi tejto slávnej skupiny, skladateľmi a producentami Nicolasom Reyesom a Toninom Baliardom. Tešiť sa môžete na skladby ako Volare, Bamboléo, Baila Me a množstvo ďalších hitov. Možno odznie aj pôsobivá interpretácia skladby Hotel California známa z filmu Big Lebowski. 
Vidieť Gipsy Kings naživo a pretancovať ich koncert je veľmi pôsobivý zážitok! 
Viac info: www.gipsykings.com

Projekt IN CASTLE prináša počas letných mesiacov open-air koncerty známych zahraničných i slovenských hudobníkov do nádherného prostredia Zámockého parku a Amfiteátra v Seredi.V Zámockom parku i v Amfiteátri sa nachádza približne tisíc miest na voľné sedenie a plocha na státie.
V areáli sa budú nachádzať stánky s občerstvením (nápoje aj jedlo).
Vstup detí do 15 rokov je povolený len v sprievode dospelej osoby.
Zakúpením vstupenky účastník súhlasí s fotografovaním médií i organizátorov na tomto podujatí za účelom zverejnenia video, alebo fotoreportov. Tiež návštevník súhlasí a rešpektuje skutočnosť, že do areálu je prísne zakázané vnášať profesionálnu foto a videotechniku a sklenené a kovové predmety.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
ABBA SYMPHONIC SHOW
Overené podujatieABBA SYMPHONIC SHOW
Amfiteáter, Sereď
Celomestské prvomájové oslavy 2024
Overené podujatieCelomestské prvomájové oslavy 2024
na Mierovom námestí pred budovou MsÚ, Galanta