Gonsofus & Serpico live at Sun Deck

Podujatie Bratislava

Gonsofus & Serpico live at Sun Deck

Pozývame vás vychutnať si jedinečné spojenie príjemného prostredia a energických koncertov kapiel, ktoré vás svojimi intergalaktickými groove-mi vtiahnu do sveta dub-u, reggae či elektroniky.

Serpico Acoustic je oddychový projekt spriatelených bratislavských muzikantov pod vedením Erika Šulca z Medial Banana. Hrajú svetové aj domáce hity v čoraz elektrickejších reggae-dubových úpravách.
Serpico inna dub stylee.. Gábor Tokár - bicie (GONSOFUS), Roman Kovács - perkusie (La3nocubano), Miloš Bulík - basgitara (La3no C., Space Cats), Erik Šulc - gitara, spev (Medial Banana).


Medzinárodný hudobný projekt GONSOFUS je výsledkom spolupráce dvojice Sasha Mamaev (RU) a Gábor Tokár (HU). Veľa hudobných a kultúrnych vplyvov a jazykov splýva do ich štýlu "transcontinental groove", ktorý spája žánre ako reggae, dub, hip-hop a elektroniku. Skupina je známa pre unikátne, veľmi energické a živé koncerty, na ktorých iba oni dvaja ovládajú až desať hudobných nástrojov a prostredníctvom loopovania vytvárajú neuveriteľnú show so zvukom celého orchestra. Naživo a na mieste.​
Sasha Mamaev: guitar, bass, vocals, saxophone, trumpet, keyboards, effects/looper
Gábor Tokár: drums, production, keyboards, vocals, percussion, effects/loope

Tak si príďťe spolu s nami užiť prvý letný nedelný podvečer plný dobrej hudby:)

Tešíme sa na vás!

vstup: 5

Miesto konania podujatia: SUN DECK, Tyrsovo nabrezie, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 25. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1373N 17.1145E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Gonsofus & Serpico live at Sun Deck

Fotografie
Podobné podujatia