GRIMMY PLES 2020

Podujatie Prešov

5. Jubilejný GRIMMY PLES - párty v kruhu priateľov

Po mega úspešných 4.ročníkoch sa môžete tešiť na jubilejný 5.GRIMMY PLES. Keďže nás bolo z roka na rok viac a viac (cez 100), rozhodli sme sa 5.ročník presunúť do väčších priestorov a to rovno do krásnej historickej sály PKO. Ples je určený pre rodičov, žiakov (bez vekového obmedzenia), priateľov a fanúšikov GRIMMY z Prešova, Košíc, Sabinova, ale aj pre širokú verejnosť, ktorá sa rada neformálne zabáva. Môžete byť pár, alebo skupinka priateľov, nie je nutné mať partnera! Čaká vás poriadna dávka energie, zábavy a tanca počas krásneho romantického "Valentínskeho večera". Už teraz sa môžete tešiť na skvelý program a zábavu, výbornú tombolu.

Cena vstupenky:
- 17 EUR (dieťa do 14 rokov)
- 27 EUR (tanečníci, rodičia z GRIMMY)
- 32 EUR (verejnosť)
Bližšie info na recepcii, alebo na 051/776 16 45.

Okruhlé stoly sú po 10 osôb. Deti do 14 rokov budú mať spoločné sedenie v salóniku.

P.S. Nie je nutné mať drahú garderóbu, alebo smoking, stačí elegantné spoločenské oblečenie. Je len na vás v akom spoločenskom oblečení sa dobre cítite. My nie sme "obyčajný" ples, my sme GRIMMY PLES. ODPORÚČAME aspoň niečo ČERVENÉ (stačí aj doplnok), keďže je VALENTÍNA.

Účasťou na plese dávate súhlas organizátorom k vytvoreniu fotografického, filmového a zvukového záznamu z podujatia a k použitiu týchto nahrávok a obrázkov na propagačné účely TK a SZUŠ GRIMMY.

Začiatok podujatia: 14. 2. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 15. 2. 2020 3:00:00
Fotografie
Podobné podujatia