Hana Zagorová 2017

Podujatie Nitra

HAna Zagorová - Nitra

Hana Zagorová

Galakoncert
hosť: Petr Rezek
BOOM!BAND Jiřího Dvořáka

Hana Zagorová, jedna z najväčších hviezd a stálic česko-slovenskej populárnej scény, deväťnásobná Zlatá slávica, držiteľka Diamantovej platne Supraphonu za viac ako 10 miliónov predaných zvukových nosičov a členka Siene slávy hudobných cien Anděl, oslávila minulý rok v septembri významné životné jubileum. Pre svojich priaznivcov si ako darček pripravila nový štúdiový album O Lásce, na ktorý autorsky prispeli prevažne o dve generácie mladšie osobnosti popu, rocku a folku.
Nové skladby aj osvedčené hity predstaví Zagorová na turné, v rámci ktorého odohrá sériu koncertov na východnom Slovensku. Predstaví sa 18. mája v Rožňave, odkiaľ sa presunie do Trebišova, Prešova a Košíc.
Hoci sú piesne Hany Zagorovej hudobne a žánrovo veľmi pestré, najtypickejší pre ňu zostáva tzv. beatový šansón. Práve v ňom dokázala najlepšie zužitkovať svoje herecké štúdium, cit pre obsah a jedinečnú atmosféru každej piesne (Tanečnice, Maluj zase obrázky, Usnul nám, spí, Kdyby se vrátil čas). Za svoju kariéru naspievala cez 800 piesní, k mnohým si navyše písala texty sama.

Miesto konania podujatia: PKO Nitra, Janka Kráľa 4, Nitra
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/HANA_ZAGOROVA_Galakoncert_JUBILEUM?idp=159249#modalHladisko
Dátum začiatku podujatia: 22. Októbra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Októbra 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3163N 18.0833E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia HAna Zagorová - Nitra

Meno organizátora: Exclusive agency
Fotografie
Podobné podujatia