Handbreak 2016

Podujatie Nové Zámky

Handbreak*** 7.10.2016

Chceme sa poďakovať všetkým čo sa zúčastnili prvého Handbreaku tohtoročnej sezóny a vytvorili tú úžasnú klubovú atmosféru, prinášame Vám info o októbrovej party, ktorá sa uskutoční prvý piatok v mesiaci 7.10.2016 v starom známom W CLUB - Nové Zámky.

Zhodli sme sa, že si za to zaslúžite podstatne kvalitnejší line up ako na septembrovej akcii, ktorý sme zostavili z lokálnych matadorov. Ako prvého headlinera sme zvolili ostrieľaného slovenského topproducenta, dja a nekonečného vtipálka, ktorý nedávno vydal už druhý sampler na svoj debutový album a ten už onedlho konečne uzrie svetlo sveta a na Handbreaku si ho určite budete môcť vypočuť spolu s ostatnou selekciou ktorá kvalitou vyrovná zahraničné mená, zástupcu labelov Technique a Viper - L PLUS. Ako druhého headlinera októbrovej novozámockej dnb noci sme zavolali vychádzajúcu hviezdu a novú stálicu slovenskej scény ktorý to na eventoch šlahá z troch deckov a zastupuje Stále málo crew, mladého a energického HOFFMANA-a, pri jeho sete garantovane nikto nebude posedkávať ;) O kvalitný mimozámocký support sa príde postarať Levičan ENEMY, otec akcii Pulse, ktorý už niekoľko rokov úspešne pôsobí v Anglicku a k nám na párty dorazí priamo z letiska! Na záver spomeniem už len trojicu nás domácich, opäť abecedne BION, FEZRY, IVORY a skvelá noc, plná dobrého drum&bassu je zaručená.

Na všetkých Vás sa už teraz nesmierne tešíme a veríme, že našu snahu prídete opäť podporiť, tentokrát ešte hojnejšou účasťou. Pre tých čo sa poponáhľajú a prídu do klubu pred 23:00 tu máme dokonca odmenu v podobe nižšieho 4€ vstupného, ale žiadny strach po 23:00 stačí vytiahnuť z vrecka o 1€ viac a dnu sa dostanete tak či tak :)

---------------------------------------------------------------
HANDBREAK*** 7.10.2016


L PLUS (Technique rec., Viper / SK)
https://www.facebook.com/lplus
https://soundcloud.com/lplus

HoFFman (stále.málo / SK)
https://www.facebook.com/HoFFman-1448192835418410

enEmy (pulse - UK/SK)
https://www.facebook.com/djenemypulse

BION, FEZRY, IVORY (Handbreak)
https://www.facebook.com/handbreakdnb
----------------------------------------------------------------

ENTRY: do 23:00 4€ od 23:00 5€

Miesto konania podujatia: W CLUB - Nové Zámky, M.R.Štefánika 10, Nové Zámky
Dátum začiatku podujatia: 7. Októbra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Októbra 2016 05:00
Pravdepodobné súradnice: 47.9873N 18.1656E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Handbreak*** 7.10.2016

Fotografie
Podobné podujatia