HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JAR 2019

Podujatie Dunajská Lužná

HANIČKA A MURKO - KONCERTNÉ TURNÉ JAR 2019

Populárne, farebné, mäkučké a priateľské bábky - malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko - vyrážajú na svoje jarné koncertné turné!
Haničku a Murka už poznáte z Detskej televízie RiK a z YouTube. Po úspešnom jesennom turné 2018, na ktoré vyrazili pri príležitosti vydania nového DVD Pesničky pre škôlkarov, pre vás pripravili jeho jarné pokračovanie!
Predstavenie Haničky a Murka je kombináciou živého a dynamického koncertu a divadelného vystúpenia. Deti sa môžu vyjašiť a pri tanci použiť aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Spoločne s Haničkou a Murkom si zaspievame obľúbenú pesničku Autá, zobudíme sa s pesničkou Slniečko, pochytáme sa za ruky a vytvoríme Hada, vyšantíme sa na pesničkách Ihrisko, Ryby, či Ika-tika-gymnastika, zahrkáme si do rytmu v pesničke Naša mačka strakatá a zatancujeme si napríklad aj Štyri kroky dopredu!

Bábky vedú profesionálni bábkoherci. Do koncertného vystúpenia sú okrem Haničky a Murka aktívne zapojení aj dvaja speváci. Sú zároveň aj v role animátorov - sprevádzajú deti a aktívne ich zapájajú do tancovania a spievania, aby si vystúpenie naplno užili.

Hrajú:
Natália Kajzerová, Igor Švaňa, Alžbeta Kamenská, Michal Zeman, Veronika Horňáková

13
Apr 2019
16:00

MKS Dunajská Lužná

Fotografie
Podobné podujatia
FÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Overené podujatieFÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Futbalový štadión, Dunajská Lužná
FÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Overené podujatieFÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Futbalový štadión, Dunajská Lužná
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava