HANIČKA A MURKO - TURNÉ K NOVÉMU DVD

Podujatie Piešťany

HANIČKA A MURKO - TURNÉ K NOVÉMU DVD

Populárne, farebné, mäkučké a priateľské bábky - malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko - vyrážajú na svoje prvé koncertné turné pri príležitosti vydania pesničkového DVD pre deti! Na novom DVD nájdete klipy k pesničkám z ich úspešného CD Pesničky pre škôlkarov a tiež príbehy medzi jednotlivými pesničkami, prostredníctvom ktorých majú deti možnosť spoznať Haničku a Murka v dobre známych situáciách - na ihrisku, na výlete, v záhrade… Pri tom si môžu hravou formou osvojiť dôležité hodnoty, ako napr. to, že mať strach nie je hanba, že nie je pekné klamať alebo byť lenivý, alebo to, že každý si váži dobrého kamaráta. Každodennými dobrodružstvami sprevádzajú na DVD Haničku a Murka aj ich kamaráti, napr. herec Michal Hudák, hudobnícka rodinka Kandráčovcov, či herečka Adelka Heftyová.

Haničku a Murka už poznáte z Detskej televízie RiK a z YouTube. Ich predstavenie je kombináciou dynamického koncertu a divadelného vystúpenia. Deti sa doň môžu aktívne zapájať a pri tanci použijeme aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Zaspievame si spolu pesničku s ich špeciálnym pozravom Čauky-mňauky!, zobudíme sa s pesničkou Slniečko, pochytáme sa za ruky a vytvoríme Hada, vyjašíme sa na pesničkách Ihrisko, Ryby, či Ika-tika-gymnastika, zahrkáme si do rytmu v pesničke Naša mačka strakatá a zatancujeme si napríklad aj Štyri kroky dopredu!

Bábky vedú profesionálni bábkoherci. Do koncertného vystúpenia sú okrem Haničky a Murka aktívne zapojení aj dvaja speváci. Sú zároveň aj v role animátorov - sprevádzajú deti a aktívne ich zapájajú do tancovania a spievania, aby si vystúpenie naplno užili.

16
Nov 2018
16:00

MsKS - Malá scéna, Piešťany

Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Kino Fontána, Piešťany
KARNEVAL
Overené podujatieKARNEVAL
Mestské kultúrne stredisko, Piešťany
DÚHALKA
Overené podujatieDÚHALKA
Kino Fontána, Piešťany
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč