Hans Zimmer Live 2023

Podujatie Bratislava

Hans Zimmer Live

Hans Zimmer producent a skladateľ filmovej hudby naživo sprevádzaný kapelou, orchestrom a speváckym zborom. Príďte si vypočuť Pirátov z Karibiku, Gladiátora...

Začiatkom leta 2023 sa dvojnásobný držiteľ Oscara Hans ZIMMER vráti do Európy so svojím úspešným turné v Bratislave odohrá odložený koncert.

Po tom, čo Hans Zimmer slávil nezabudnuteľné triumfálne úspechy pred vypredanými davmi v najväčších koncertných arénach po celej Európe, môžeme teraz s radosťou oznámiť, že jeho turné bude pokračovať. Od konca apríla 2023 sa rocková hviezda filmových skladateľov vráti so svojou vynikajúcou živou kapelou a orchestrom na "Hans Zimmer Live - Europe Tour 2023". Arénové turné zahŕňajúce 30 koncertov v 15 krajinách sa okrem iného zastaví v Portugalsku, Španielsku a na Slovensku, pričom nové termíny sú naplánované aj v Nemecku. Odložený bratislavský koncert, ktorý sa mal uskutočniť v marci tohto roka je preložený na nový termín 6.júna 2023 na pôvodnom mieste na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti na nový termín.

Okrem prelomovej zvukovej a svetelnej šou jeho kapela, niekoľkonásobný držiteľ Oscara® a Grammy Hans Zimmer a Odessa Opera Orchestra & Friends predvedú celosvetovo úspešné skladby hollywoodskeho skladateľa s použitím troch stoviek rôznych nástrojov. Medzi dvanástimi novoaranžovanými koncertnými suitami sú GLADIÁTOR, PIRÁTI Z KARIBIKU, BATMAN, INTERSTELLAR, LEVÍ KRÁĽ a DUNE. Za túto partitúru získal Hans Zimmer svojho druhého Oscara, čo zistil počas svojej zastávky na turné v Amsterdame koncom marca tohto roku. 6.júna 2023 ponúkne svoju hudobnú genialitu na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

20:00

Fotografie
Podobné podujatia