Hardcore a vegánska večera vo Farhofe!

Podujatie Banská Bystrica

Hardcore a vegánska večera vo Farhofe!

Od 19:00 spoločná vegánska večera.
Niečo prines a podeľ sa s ostatnými o svoj kulinársky skvost. Všetko sa to dá na jeden spoločný stôl, z ktorého sa potom bude naberať. Nejaké taniere prinesieme, ale vlastný riad je vítaný (si uvedomelý/á pankáč/ka, preto verím, že nebudeš používať jednorázový plast :-) ). Príď hlavne načas, lebo sa kľudne môže stať, že na teba nič nepočká :-). Nech pojem obžerstvo získa nový rozmer!
PS: Prinesenie jedla nie je podmienkou. Ak nič neprinesieš, nič sa nestane. Vegánsku večeru môžeš podporiť aj dobrovoľným príspevkom, ktorej výťažok poputuje na chod ďalších akcií :-).


Od 20:00 koncert:

NIČITEĽ (https://nicitel.bandcamp.com) - Epické a hlavne totálne osobité poňatie hardcoru zo Spišskej novej Vsi. Len bicie, basa a rev... Tu skutočne toho viac nepotrebuješ. Materiál na novú platňu je už zavesený na nete. Naštuduj si to, neolutuješ!

ZOZOO (https://zozoo.bandcamp.com) - Surové prevedenie hardcore punku totálne od podlahy z niekdajšej mekky punku – mesta Martin. Nečakaj nič pozitívne. Z tohoto setu odídeš s plačom! Piesne z avizovaného splitka s Ničiteľom si vypočuješ na ich bandcampe.

RANA (https://rana.bandcamp.com/releases) - Ponurý post hardcore z legendárnych bratislavských garáží! Na kapelnom bandcampe je zavesené minuloročné demo, ktoré ti odporúčam naštudovať. Mal som tú česť to vidieť naživo a bolo to veľké. Členovia z kapiel ako Lutra, či Distax, to je zaručená kvalita!

ĎAS – Ťažko popísateľná hudobná kolízia medzi Hendrixom, Tool a Via anima. Ďalšie slová opisu by boli v tomto prípade zbytočné, treba počuť na vlastné uši!

SAMORAST (https://samorast.bandcamp.com) - Emotívny hardcore/punk zo stredného slovenska.

Ak máš nejaké otázky ohľadne večere alebo koncertu, kľudne nás kontaktuj správou na stránke Kutač krjú alebo mailom na samorasthc@gmail.com

Koncert na vstupe podpor tromi eurami. Vstup na večeru je voľný.

Na mieste bude aj nejaké to distro a Freebox. A čo je to Freebox?
- Máš doma staré tričko, náramok, kazetu, cd a kopec iných nepotrebných vecí, ktoré by mohli ešte niekomu urobiť radosť? Neváhaj a prines ich! Všetko sa nahádže do jednej krabice, z ktorej si potom môžeš vyloviť nejaký ten poklad. Len ťa chcem poprosiť o jednu vec, nemýľ si freebox s kontajnerom :-).

Ak trpíš rasistickými, homofóbnymi, či xenofóbnymi predsudkami, ostaň radšej doma!

Miesto konania podujatia: Farhof Art Club, Námestie Štefana Moyzesa 17/A, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 19. Januára 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 20. Januára 2018 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7376N 19.145E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hardcore a vegánska večera vo Farhofe!

Meno organizátora: Kutač krjú
Fotografie
Podobné podujatia
Dni vína MOVINO
Overené podujatieDni vína MOVINO
Vinárstvo MOVINO, Veľký Krtíš
Koncert skupiny Vidiek
Overené podujatieKoncert skupiny Vidiek
Resla Residence, Banská Štiavnica
Street Food Festival
Overené podujatieStreet Food Festival
Hlavná ulica, Prešov