Harry Potter a Kameň mudrcov

Podujatie Banská Bystrica

Harry Potter a Kameň mudrcov

Špeciálne uvedenie kompletnej série Harry Potter na amfiteátri každú nedeľu počas júla a augusta.

HARRY POTTER A KAMEŇ MUDRCOV

(Veľká Británia / USA, 2001, 152 min, Chris Columbus)

Celý príbeh sa točí okolo siroty Harryho Pottera. Tomu krátko po narodení zahynú za neobvyklých okolností obaja rodičia a Harry preto musí vyrastať v rodine strýka Vernona a tety Petunie, ktorí mu neustále dávajú najavo, že miesto kde býva, nie je domov. O to väčšie prekvapenie ho čaká, keď mu v deň jeho jedenástych narodenín príde list, ktorý je predzvesťou zmeny v jeho doterajšom živote. Od teraz nie je obyčajným chlapcom, aj keď na to stále vyzerá, ale stáva sa študentom Školy kúziel v Rokforte. Ani tento nový život však nebude prechádzka ružovou záhradou, obzvlášť ak sa začne prebúdzať Harryho záhadná minulosť a jej temný hrdina, Lord Voldemort...

Predpredaj: https://ticketware.eu/p/aFwn
Vstupné cez predpredaj: 5 €
Vstupné na mieste: 6 €

Uvádzame so slovenským dabingom.
Veková vhodnosť: 7

Organizátorom predstavenia je O. Z. za! amfiteáter.

Prosíme návštevníkov o dodržiavanie platných opatrení v súvislosti s pandémiou COVID-19. Počet účastníkov jedného podujatia je momentálne obmedzený na 500.

Čas začiatku predstavenia je orientačný a skutočný začiatok predstavenia sa vzhľadom na kvalitu projekcie prispôsobuje času súmraku, ktorý môže byť až v rozsahu +10 minút od udávaného času predstavenia. Najdlhší čas súmraku sa prejavuje v strede júna, postupne sa počas júla a augusta skracuje a je teda možné začať predstavenie skôr.

Žiadosti o vrátenie vstupného po jeho zakúpení radi vyhovieme, ak by došlo k technickému zlyhaniu, resp. neuskutočneniu, či nedokončeniu predstavenia v dôsledku takéhoto zlyhania. Pre tento prípad si prosím uschovajte vstupenku, ktorá bola zakúpená na pokladni, po dobu trvania predstavenia, nakoľko vrátenie vstupného je podmienené vrátením vstupenky. Nemôžeme však niesť zodpovednosť za zmenu počasia počas predstavenia a teda nemáme ani možnosť vrátiť vstupné z dôvodu nepriaznivého počasia po začatí predstavenia. Vaše pochopenie si veľmi vážime.

Začiatok podujatia: 5. 7. 2020 21:30:00
Koniec podujatia: 5. 7. 2020 23:55:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra