Harry Potter Quiz

Podujatie Bratislava

Harry Potter Quiz @KC Dunaj~

Aký je obľúbený metlobalový tím Rona? Ako sa volal spolok, ktorý vytvorila Hermiona? Podobu čoho mal Harryho patronus? Nepotrebujete triediaci klobúk, aby vám poradil odpovede? Tak sa vydajte na Nástupište 9 a ¾ a nasadnite s nami na rokfortský expres za hravým večerom, ktorý otestuje vaše vedomosti. Namiešame vám elixír príjemnej zábavy, aby ste si s kamarátmi užili čarovnú atmosféru kvízu zo sveta Harryho Pottera. Darebáctvo sa podarilo!

Ak sa chcete pridať k nám, zabaviť sa a súťažiť o ceny, kúpte si lístky a následne prihláste svoj tím na registracia@quizcon.sk. Kvízu sa môžu zúčastniť tímy do štyroch členov. Cena lístka je 6 € na osobu, lístky kúpite tu: bit.ly/PredpredajHarryPotterQuiz. Pravidlá kvízu tu: bit.ly/QuizCONPravidla. Večerom budú sprevádzať chalani zo Space Unicorn.

Space Unicorn
poskytujú autorom priestor na to, aby mohli písať o tom, čo ich baví a takým štýlom, akým sami chcú. Ich spoločnou témou sú však geekoviny, teda filmy, seriály, hry, knihy, komiksy, crowdfunding, netradičné technológie a iné popkultúrne záležitosti. Zároveň chcú dať svetu najavo, že z popkultúry sa dá veľa naučiť. Preto vo veľkom podporujú edutainment, t.j. vzdelávanie prostredníctvom zábavy.

21. 1. (nedeľa)
Štart: 18:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajHarryPotterQuiz

Partneri: Space Unicorn, Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://bit.ly/PredpredajHarryPotterQuiz
Dátum začiatku podujatia: 21. Januára 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Januára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Harry Potter Quiz @KC Dunaj~

Meno organizátora: QuizCON
Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra