Heligonica

Podujatie Sereď

Heligonica

27. apríla v divadelnej sále DK Sereď, vstupné 7 euro predpredaj pokladňa NOVA


Poznáte z TV Šláger
Kapela Heligonica vznikla v apríli 2016, no do povedomia sa dostala v januári v roku 2017, keď vstúpila do mediálneho priestoru TV Šlágr. Od tej doby sa Heligonica zaradila medzi lídrov tejto TV a veľmi žiadaná u organizátorov rôznych podujatí.

Nepýtajte sa nás, odkiaľ kapela pochádza, pretože každý z nás pochádza z iného regiónu. Danka z Kysúc, Lenka z horného Považia a Erich z Turca. Tým, že sme každý odinakiaľ, má vplyv aj na náš sound. Každý z nás priviedol do Heligonici svoje videnie muziky a vznikla z toho súčasná Heligonica. Naša pieseň má v sebe prvky napr. tradičnej slovenskej dychovky z oblasti Považia kombinované so šťavnatou kysuckou melódiou. Jedinečnosť a špecifikum Heligonici spočíva aj v tvorbe vlastných autorských piesní, ktorých autorkou je naša usilovná Danuška. Tieto naše vlastné piesne tvoria aj základ repertoáru na koncertoch.

Ako prezrádza názov kapely, dominantou v nej je jeden z najkrajších nástrojov-heligónka doplnený rytmickými bicími nástrojmi. Na naších CD pozorný poslucháč počuje aj husličky. V súčastnosti máme vydané 2 CD a DVD a ďalšie tématické CD + DVD vyjde koncom novembra 2017.

Miesto konania podujatia: Dom Kultúry Sereď, Školská 118/1, Sereď
Vstupenky: http://www.domkultury.sered.sk/event/214681/heligonica
Dátum začiatku podujatia: 27. Apríla 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Apríla 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2842N 17.7384E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Heligonica

Meno organizátora: Dom Kultúry Sereď
Fotografie
Podobné podujatia