Hľadáme dobrovoľníkov

Podujatie Rimavská Sobota

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.usmev.sk
Web organizátora:
www.usmev.sk
Ďalšie podujatia v meste Rimavská Sobota
Podrobnejšie informácie: 0918954274

Správny čas stať sa dobrovoľníkom!

Ak už dlhšiu dobu rozmýšľate, čo so svojím voľným časom, či si len chcete zadať neskoré novoročné predsavzatie, robiť niečo zmysluplné a pre ľudí, či sa sebarealizovat a podeliť o svoje skúsenosti a talent alebo radi pomáhate, máme pre vás inšpiráciu.

Organizácia Úsmev ako dar, ktorá už 35 rokov pomáha deťom v detských domovoch, biologických a náhradných rodinách, hľadá ústretových dobrovoľníkov, ktorí nám pomôžu s pravidelnými aktivitami s deťmi v detských domovoch a náhradných rodinách, aby sa venovali zmysluplným činnostiam – štúdiu, umeniu a športu, a pomocná ruka sa zíde i pri rôznych iných aktivitách, či už jednorazových podujatiach alebo v komunitnom centre.

AnchorAk ste veselý, spoľahlivý, máte radi deti a viete si nájsť 1 hodinku týždenne, alebo aj mesačne, veľmi radi vás privítame na informačnom stretnutí 31. januára o 16:30 v našom Komunitnom centre v ZŠ P. Dobšinského, vchod cez prvý pavilón.

Dobrovoľníctvo môže doplniť váš životopis o cenné skúsenosti a zručnosti, je to skvelý spôsob ako byť aktívny a získate nový pohľad na svet, spoznáte kopec nových ľudí, prípadne zavolajte aj svojich kamarátov či známych, a v neposlednom rade je to zábava.

Meno organizátora: Úsmev ako dar
Fotografie
Podobné podujatia