Hodový víkend v Topoľčanoch

Podujatie Topoľčany

Hodový víkend v Topoľčanoch

Mestské hodovanie v Topoľčanoch bude tento rok netradičné, ale o to pestrejšie.
V piatok 14. augusta od 19:30 sa na námestí M. R. Štefánika uskutoční koncert skupiny Maduar so špeciálnym hosťom - Ivannou Bagovou.
15. augusta popoludní od 17:00 sa opäť príďte zabaviť na piknikové popoludnie na Margarétke, kde vás čaká bohatý rodinný program so skupinou Nová stopa, lietajúcou rozprávkou, premietaním filmu a mnohými ďalšími aktivitami.
A v nedeľu 16. augusta od 17:00 sa celé Topoľčany prezlečú do slávnostných šiat a zažiaria nevídanou slávnosťou, akú mesto ešte nezažilo.
V duchu hesla „To najlepšie na úvod“ vám špeciálne privítanie pripraví a hodový večer o 16:00 otvorí Pavol Hammel. Po ňom vystúpia so svojím koncertom študenti Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša. Po svätej omši hodovníkom k dobrému jedlu o 19:30 zahrá skupina Disk. Počas celého večera budú atmosféru spríjemňovať živé vstupy z Rádia Topoľčany.
Reštaurácie na námestí vysunú svoje terasy, mesto pripraví drobné občerstvenie, a zo svojho žochu možno niečo vyčaruje aj náš Žochár. A keďže každý Žochár je nielen múdry, ale aj štedrý, pohostenie k veľkému stolu môžete priniesť aj vy. Za pohostenie môžete venovať dobrovoľný príspevok Nadácii mesta Topoľčany, ktorý bude určený na podporu talentov a sociálne slabých.
Rezervácie stolov, ktoré budú pre vás pripravené na námestí, si môžete dohodnúť vopred na čísle 0911 290 140, alebo môžete prísť len tak, posedieť si pri káve či pohári vína a skvelej hudbe.
Program v nedeľu 16.8.2020:
10:30 Svätá omša za mesto Topoľčany
16:00 To najlepšie na úvod: Pavol Hammel
16:30 Koncert študentov SKDK
18:30 Svätá omša
19:30 Koncert skupiny DISK
Srdečne vás pozývame!

Fotografie
Podobné podujatia
AVA Night 19. 07. 2024
Overené podujatieAVA Night 19. 07. 2024
AVA Thermalpark Diakovce, Diakovce
Máté Péter - EMLÉKEST - Komárom
Overené podujatieMáté Péter - EMLÉKEST - Komárom
Dom Matice slovenskej, Komárno
Exkluzívny koncert Marie Rottrová
Overené podujatieExkluzívny koncert Marie Rottrová
Amfiteáter Nové Zámky, Nové Zámky
HORÚCI JUH
Overené podujatieHORÚCI JUH
Dom Matice slovenskej, Komárno