HOREHRONSKÉ MECHECHE

Podujatie Heľpa

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.mecheche.net
Web organizátora:
www.hufo.sk
Ďalšie podujatia v meste Heľpa
Podrobnejšie informácie: office@mecheche.net; 0948 659565
Za pár dní prebehne sa otvoria po druhýkrát brány nového festivalu HOREHRONSKÉ MECHECHE zameraného na novú autorskú tvorbu interpretov i kapiel. HOREHRONSKÉ MECHECHE prebehne v dňoch 16. a 17. august 2019 v nádhernom prostredí prírodného amfiteátra na Heľpe. Nosnou témou festivalu je 50. výročie otca všetkých festivalov, festivalu WOODSTOCK, ktorý sa konal pri americkom mestečku White Lake a jeho neskutočnú atmosféru sa doteraz nepodarilo nikomu prekonať. Bol oslavou slobody, lásky a mieru, pričom na tento stále aktuálny odkaz chce MeCheChe nadviazať.

Presne ako hudba, ktorá nepozná hranice, tak aj MeCheChe sa nijak nechce žánrovo viazať a ponúkne svojim návštevníkom na dvoch pódiách široko žánrové hudobné rozhranie od folklóru až po najtemnejší metal. Zároveň počas neho vystúpia aj semifinalisti ROCKOVEJ MATURITY kategórií POP a ROCK. Všetci účinkujúci majú pripravené kvalitné hudobné vstupy, spomeňme aspoň zopár mien ako FICTIVE MARRY, ACYLPYRIN, RAKETY, LUCIA ŠUTOROVÁ BAND, FORTUAN, KVET Z ALOKATU, KLONS, DIZYDENT, AUTUMN SMILE. Talent stage prinesie zopár nových mien, pričom dávajte pozor napríklad pri formáciách ako EUFORY, HER MEMORIES, RUDY BUJNA či už známejší oraváci JA TY A ROLO. Folklór štiepený world /etno štýlom Ti predvedú FILIP JÁNOŠÍK & HOTOVÍ UMELCI i za hranicami Slovenska známa, terchovská NEBESKÁ MUZIKA.

Piatkový večer bude headlinerom dáma, ktorá asi najviac osloví horehronské publikum KRISTÍNA PELÁKOVÁ. Okrem nej určite zaujmú aj ZUZANA MIKULCOVÁ s bandom, ZOČI VOČI či RUST2DUST. Sobotňajšie večerné pódium bude patriť kapelám ako THE ILLS, kde sa po dlhom čase postaví pred rodákov aj basgitarista Peter Berák, ďalej KONFLIKT, ČAD, BULLET HOLES, KATKE KORČEK & JERGUŠ ORAVEC. Špeciálnu show si prichystal pri príležitosti aj RENÉ LACKO, ktorý nám navodí tú pravú spomienkovú atmosféru na WOODSTOCK aj skladbami Jimiho Hendrixa vo vlastnom prevedení.

Horehronské MeCheChe ponúka aj bohatý sprievodný program. Sobotňajšie popoludnie bude patriť deťom a ich zábave s banskobystrickým DIVADIELKOM Z KLOBÚKA. Prístupné budú aj športoviská, či možnosť turistického pochodu. V rámci areálu sa budú konať cestovateľské prednášky, hudobné workshopy, hudobná burza ale aj 3. celoslovenský kemp hudobníkov a kapiel pod taktovkou najväčšej hudobnej súťaže kapiel na Slovensku ROCKOVEJ MATURITY. Prihlásiť sa môžete ešte stále na www.mecheche.net . Je pripravená bohatá gastro zóna, pojazdná čajovňa s chillout zónou a skvelé pivo a nápoje. Sviatok hudby a pohody na Horehroní môže začať.

Sleduj, zdieľaj a pozývaj kámošov z celého sveta. Heľpa je nádherná a domáci sú skvelí.

Všetko je v pohybe, tak sleduj, kupuj vstupenku a príď.
Predpredaj: https://bit.ly/2ZO35ql alebo za extra cenu na OÚ v Heľpe

 

Meno organizátora: Slovenské hudobné fórum, o.z.
Fotografie
Podobné podujatia
Kolovrátok 2024
Kolovrátok 2024
Amfiteáter, Heľpa
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen