Hororový večer v Kasárňach

Podujatie Košice

Hororový večer v Kasárňach/Kulturparku

Pre všetkých milovníkov hororov, napätia a strachu v kinosále, sme si v Kasárňach/Kulturparku pripravili na sobotu 17.9. špeciálny, hororový večer. Ten odštartujeme o 19:00 severským filmom Keď zvieratá snívajú, a neskôr, od 21:00, budeme pokračovať snímkou Dead Snow. Máte sa na čo tešiť :)

KEĎ ZVIERATÁ SNÍVAJÚ (2014, Dánsko)

Devätnásťročná Márie, outsiderka v ostrovnej komunite, žije sama so svojimi rodičmi. Nemá nikoho, komu by sa mohla zveriť, okrem Daniela, mladého muža okúzleného jej divokou povahou. Miestni ľudia však majú z dievčaťa obavy, nemenej potom z jej matky, ktorá je pripútaná na invalidný vozík, trpiaca záhadnou chorobou. Keď Mária zistí, že sa jej telo mení – na jej hrudi a chrbte rastie hustá srsť – začne pátrať po odpovediach, vzťahujúcich sa na utajovanú rodinnú minulosť. Po niečom, čo bude mať nedozerné následky pre ňu aj pre celú rodinu – a tiež po voľbe, ktorú musí učiniť.

Pustá skalnatá krajina Jutska, zahalená do úchvatnej palety morských farieb, sprevádzaná tradičnými folkovými melódiami, dáva tušiť neošúchaný a sebaistý hororový thriller. Keď zvieratá snívajú, neradno ich rušiť. Bývajú potom agresívne.

Vstupné: 2€

DEAD SNOW (2009, Nórsko)

Nórsky komediálny horor o motorových pílach, guľometoch a prebudených nacistických zombíkoch :) K tomu si ešte pridajte uvedenie na festivale Sundance a je o zábavu postarané... Ein, Zwei, Die!

Vstupné: 2€

Miesto konania podujatia: K13 - Košické kultúrne centrá, Kukučínova 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 17. Septembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Septembra 2016 22:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hororový večer v Kasárňach/Kulturparku

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.