Horúci mexický večer v Bratislave

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Varenie, Gastronómia, Zábava, párty
Web organizátora:
www.acan.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: tomas.gelinger@trumpeter.sk

Obyčajný sychravý štvrtkový večer v Bratislave sa môže zmeniť na originálny výlet za hranice všedných dní. Stačí 24. októbra o 18.00 prísť do showroomu Acan 44 Premium Spirits na Vysokej 16 a užívať si. Mexická noc – LA NOCHE MEXICANA – sľubuje ochutnávku prémiových tequíl, koktailov a likérov. Vstup je voľný!

Máme potvrdené, že okrem iných sa budú ochutnávať vybrané tequily značky Orendain. Predstaví ich dvojica tých najpovolanejších, Abraham Olivares Alba a Alejandro Michel. Obom v žilách koluje nefalšovaná mexická krv a obaja zasvätili životy tequile. Prvý sa do nej zamiloval počas štúdia na University in Guadalajara de Capital of Jalisco, teda v rodisku tequily. Dôkazom toho, že je to láska na celý život, je, že unikátny mexický destilát z agáve importuje do Európy už 23 rokov. No a aby nebol na zvedavých degustátorov sám, pomáhať mu bude A. Michel, obchodný riaditeľ spoločnosti ORENDAIN.

„Tequila je jeden z najzábavnejších drinkov s obsahom 38 – 40 % alkoholu, ktorý je vyrobený z Agave tequilana. Každá fľaša originálnej tequily by mala mať označenie NOM - Norma Oficial Mexicana. Je to ochranná značka, ktorá znamená, že tequila bola vyrobená v jednej z piatich povolených oblastí - na celom území štátu Jalisco a vo vymedzených oblastiach štátov Tamaulipas, Nayarit, Guanajuato a Michoacán,“ vysvetľuje A. Slávik, Head of Marketing spoločnosti Acan Premium Spirits.

 

Čistý spirit aj koktaily

Počas Mexického večera budú mať návštevníci showroomu Acan 44 Premium Spirits šancu ochutnať niekoľko noviniek - tequilu Gran Orendain Blanco -  dvakrát destilovanú tequilu s výrazným agáve a bylinkami. Na programe je aj trikrát destilovaná tequila Gran Orendain Reposado, ktorá 12 mesiacov zrela v dubových sudoch a tequila Gran Orendain Añejo. Všetky čisté aj v koktailoch.

Vyznávači sladších chutí a nižšieho obsahu alkoholu si  prídu na svoje degustovaním Kalore likérov, konkrétne Licor de Cafe Kalor a Licor de Cafe Kalore al Tequila.

„Niektorí Bratislavčania si možno ešte pamätajú, že na Vysokej 44 bývala vychýrená vináreň. Veľmi sa teším, že aj týmto unikátnym mexickým večerom sa nám podarí napĺňať náš cieľ, opäť oživiť toto voľakedy slávne miesto,“ skonštatoval A. Slávik.

Kto mexickú noc nezažije, lebo tequila nie je jeho práve jeho šálkou alebo mu nevyhovuje termín, má mnoho iných možností. Inikátne miesto v centre Bratislavy je záujemcom k dispozícii aj inokedy - vždy sa tu od zasvätených dozviete nejaké zaujímavosti o atraktívnych značkách, ktoré je navyše možné pred kúpou aj ochutnať.

 

Niečo o hostiteľoch

Acan, s. r. o., vznikla v roku 1997 s cieľom stať sa dovozcom exkluzívneho a kvalitného alkoholu. Spoločnosť začínala dovozom značiek Black Death, Desperado, Sol, Herradura, El Jimado a ďalších. Dnes patrí medzi najrýchlejšie rastúce spoločnosti na Slovensku.

Acan Premium Spirits zastupuje prémiový rum Diplomático na Slovensku, do jeho portfólia patria aj jedinečné a svetovo uznávané destiláty najvyššej kvality v kategóriách absint a likéry, ovocné destiláty, koňaky a brandy, whisky, tequila a mezcal, rum a cachac, vodka a gin.

Filozofiou spoločnosti je neustále zvyšovať úroveň a kvalitu pitia. Tomu je prispôsobený nielen e-shop, ale aj nový showroom Acan 44 Premium Spirits na slávnej bratislavskej adrese Vysoká 16 (bývalá Vysoká 44).

Meno organizátora: Acan Premium Spirits
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
Bratislavský Kaviár aprílový
Overené podujatieBratislavský Kaviár aprílový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Edison Park, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava