Hot Serenaders s Milanom Lasicom na zámku

Podujatie Pezinok

Hot Serenaders s Milanom Lasicom na zámku

⭐ ? Exkluzívny koncert ?⭐
HOT SERENADERS s Milanom LASICOM
na zámku si môžete prísť vychutnať pod holým nebom na nádvorí 800 ročného zámku v Pezinku. ?

Bratislava Hot Serenaders je unikátny orchester, ktorý sa pod vedením trubkára? Juraja Bartoša už od sezóny 1991/1992 špecializuje na hot-jazzovú hudbu 20. a 30. rokov. Orchester patrí medzi svetovú špičku v autentickej interpretácii jazzovej hudby tohto obdobia, dôkazom sú ocenenia z európskych festivalov, ako aj pozitívne ohlasy a kritiky z celého sveta. V rokoch 2014, 2015, 2016 a 2018 absolvoval tento popredný slovenský jazzový orchester koncertné turné v Spojenom kráľovstve. Najlepšie skladby hot-jazzového repertoire odzneli na viac ako 10 koncertoch v mestách od juhu Anglicka (Exeter, Marlborough, Londýn) cez srdce Británie (Birmingham) až po škótsky Edinburgh a Glasgow. V najbližšej dobe sa orchester chystá vycestovať opäť do krajín Ruskej federácie (január2020) a Spojeného kráľovstva (júl 2020).

Orchester tvorí pätnásť hudobníkov, dámske vokálne trio Serenaders Sisters a speváci? (štýlovo nazývaní “crooneri”) Dodo Kuriľák a Miloš Stančík. Orchester hrá na autentických nástrojoch z 20. rokov, a vystupuje v na mieru ušitých smokingoch a šatách z tohto noblesného obdobia.

Na konte má orchester Bratislava Hot Serenaders už jedenásť CD albumov?, z ktorých tri naspieval p. Milan Lasica. Album "Ja som optimista" bol dokonca celé dva mesiace najpredávanejším CD v konkurencii všetkých hudobných žánrov a vo februári 2002 mu bola slávnostne udelená zlatá platňa.? V januári 2003 poputovala orchestru platinová platňa spolu so zlatou za album "Celý svet sa mračí". Výber z oboch CD poslúžil k nakrúteniu prvého slovenského hudobného DVD "Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders". V roku 2011 p. Lasica dokonca otextoval svoje obľúbené evergreeny, z čoho vzišiel jedinečný album "Keď zastal čas".

Koncert sa uskutoční na nádvorí zámku z 13.storočia v Pezinku a naše zámocké brány na koncert sa otvárajú 17:00 hod. ale pred predstavením môžete prísť na prehliadku zámku, Galérie umeleckého skla, Pállfyho expozícií a múzeam. Takisto Vás radi privítame v našom Zámockom vinárstve a v Palffy restaurant. Na výbornú večeru odporúčame navštíviť Zámockú viechu.

Vstupenky:
predpredaj.sk? bit.ly/34fPV7r
VIP vstupenka zahŕňa: Obsluha počas večera, víno, nealko, kanapky, syrová variácia, dezert.
Viac info na www.zamokpezinok.sk

? Miesto: Nádvorie pod holým nebom, Šimák Zámok Pezinok
Viac info: 033/798 90 00 - recepcia

? Možnosť zakúpenia zvýhodneného ubytovania v zámockých izbách s raňajkami na 1 noc, vstup do Wellness&SPA, a fľaša vína.
Vypočujte si komorný koncert pod holým nebom a užite si zámok s vínom a wellness. Strávte u nás noc na vynikajúcom koncerte.
Viac info: E: hotel@zamokpezinok.sk / T: 033/798 90 00

Open bar na nádvorí / drinky večera
Zámocká viecha – reštaurácia
Zámocké vinárstvo
Palffy restaurant

Začiatok podujatia: 24. 5. 2020 18:00:00
Koniec podujatia: 24. 5. 2020 20:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava