Hudba sveta

Podujatie Bratislava

Hudba sveta @KC Dunaj~

Párty glóbus, ktorý roztočí muziku celého sveta! Ochutnajte hudobné kuchyne rôznych kútov sveta vo svižnom chode. Poriadne okorenenú zmes žánrov nám navarí kapela Gonsofus a svoje sety budú porcovať DJi Gadjo.cz a Dr. Balkan.

Gonsofus
je medzinárodný hudobný projekt dvojice Sashu Mamaeva a Gábora Tokára. Títo dvaja multiinštrumentalisti zakaždým zostroja jedinečné, vysoko energické vystúpenie plné kreativity, v ktorom okrem hudobných nástrojov využívajú aj efektívne loopovanie. Vo svojom štýle kombinujú reggae, dub, hip-hop, afrobeat a ďalšie príbuzné žánre. Gonsofus má za sebou dva albumy, tri EP a sedem úspešných európských turné po celej Európe.

Gadjo.cz
je DJ, ktorý so sebou prinesie žánrovú drzosť a divokú hudbu, ktorej však nechýba duša. V jeho originálnom podaní vedľa seba tancujú world music, gypsy, balkan, mexická cumbia či electro swing. Gadjo.cz už viac ako 15 rokov pumpuje tanečnú vášeň do davov na českých, ale aj európskych festivaloch aj kluboch či súkromných oslavách.

Dr. Balkan (CZ)
je člen audiovizuálnej crew Bassta Fidli Crew atestovaný na terapiu balkánskymi rytmami. Špecialista na pohybové ťažkosti, nehybnosť kĺbov a rytmickú gymnastiku vás vylieči svojou originálnou zmesou balkánskych rytmov, world music aj melódií zo Slovácka.

15. 9. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: jarmark, Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 15. Septembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Septembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hudba sveta @KC Dunaj~

Meno organizátora: Hudba sveta
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava