Hudba sveta

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.hudbasveta.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Hudba sveta @KC Dunaj~

Hudobná všehochuť okorenená temperamentom diaľok aj teplom domáceho folkóru! Zahryznite sa do chytľavých rytmov, ktoré na pódiu vo svižnom tempe predvedie kapela Rusín Čendeš Orchestra a ktoré budú roztáčať DJi Le Petit Nicolas a Julah.

Rusín Čendeš Orchestra
je veselá a energická kapela z Banskej Bystrice, ktorá mieša rusínsky, slovenský, rómsky a balkánsky folklór s klasickou hudbou, argentínskym tangom, popom či jazzom. Za touto pestrou zmesou muziky stojí myšlienka mladých hudobníkov interpretovať rusínsky folklór netradičným spôsobom. Výsledkom je hudba plná prvkov ľudovej, klasickej a populárnej hudby, balkánskych rytmov či jazzových prvkov, ktorá vás prinúti tancovať a zabávať sa. Kapela má na konte debutový album Best Of.

Le Petit Nicolas (CZ)
je DJ z metropoly Českej republiky, ktorý vo svojich setoch vytvára chytľavé fúzie balkánskych melódií a iných motívov world music s elektronickou hudbou.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Ako DJ balkánskych žúrok má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika.

27. 10. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, Metropola online

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 27. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hudba sveta @KC Dunaj~

Meno organizátora: Hudba sveta
Fotografie
Podobné podujatia