Hudobná Glosa Igora Šimega a hostí č. 72

Podujatie Banská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Banská Bystrica
Podrobnejšie informácie: igorsim@yahoo.com

PRIJMITE POZVANIE

Pokračujeme v medzinárodnom duchu :-)

KARIN SARKASJAN
- rodáčka z arménskeho Jerevanu predstavuje unikát na slovenskej hudobnej scéne svojou brilantnou kombináciou klavírnej hry a jedinečného vokálneho prejavu.

Hosťuje na koncertoch skupín Balkanansambel, Bashavel, Preßburger Klezmer Band (na ktorého CD Tsvantsik Yorn sa predstavila), Shum Davar, Pacora trio a Kaschauer klezmer Band. Venuje sa taktiež aj scénickej hudbe (spolupráca so Slovenským národným divadlom, s Martinským komorným divadlom a iné). Karin sa predstavila ako jedna z hviezd veľkých klezmerových festivalov v Ľvove a Petrohrade, kde jej interpretáciu jidiš piesní vysoko ocenili aj také legendy ako Lorin Sklamberg a Michael Alpert. Karin tak právom prináleží miesto medzi top interpretmi slovenskej world music.

VIKTOR SVETLÍK
- venuje sa hre na klavíri od útleho veku. Popri štúdiu na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici paralelne študoval hru na klavíri pod vedením Mgr. art. Marty Oláhovej na Konzervatóriu Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici.

Počas štúdia sa vystupoval na viacerých podujatiach, ako napríklad Koncert sólistov pri príležitosti 25. výročia vzniku Konzervatória Jána Levoslava Bellu, bol členom Miešaného speváckeho zboru Konzervatória, s ktorým absolvoval mnohé vystúpenia a súťaže na Slovensku a aj v zahraničí.

IGOR ŠIMEG
– herec, muzikálový ako aj operetný spevák, šansoniér a pedagóg, ktorý sa s prirodzenou ľahkosťou pohybuje medzi hudobnými žánrami od popu cez svetové a domáce muzikály a operety, v ktorých účinkoval, až po šansón. Držiteľ ocenení Literárneho fondu, Bronzového klinca – ocenenie Klubu reklamných agentúr Slovenska, Slovak Gold a Zlatej pečate.

Vedie Operné štúdio na Akadémii umení v Banskej Bystrici, hosťuje v viacerých divadilách v Bratislave – RedCat Cabaret, Divadlo Nová scéna v Bratislave, Divadlo Colorato a je tiež zakladateľ Mestského hudobného divadla v Banskej Bystrici.
Aktuálne vystupuje ako sólista na doskách divadla Nová scéna v muzikály Bedári, hosťujúcich predstaveniach Gróf Luxemburg, a televíznych seriálových príbehoch TV JOJ a Markíza.

Zakladateľ a riaditeľ najväčšieho regionálneho multižánrového festivalu umenia a dizajnu – FUBABY, viacerých maloformátových kultúrnych cyklických podujatí v Banskej Bystrici, vytrvalý propagátor talentov, spolupracovník televízií pedagóg a autor niekoľkých hudobnodramatických titulov.

Koncertuje v hudobných zoskupeniach TRJOF IL TRIO a dvojgeneračnej speváckej kapele 2MUZICISTI, a je tiež členom popoperného spojenia s opernými spevákmi Jurajom Vodilom a Petrom Oravcom. Vlastný sólový koncertný program – Môj muzikálový svet je nabitý svetovými aj československými muzikálovými hitmi od Fantóma opery, cez Bedárov Angeliku až po Cyrana z predmestia a mnoho ďalších.

Darčeky: CD MOSTY – Pavol Janíček, Peter Valo, Igor Šimeg, CD Ramjána a CD Vianočný dar lásky

 
SRDEČNE POZÝVAME NA UMELECKÝ ZÁŽITOK PRE VŠETKY ZMYSLY.

 

Meno organizátora: Mestské hudobné divadlo BB, FUBABY OZ
Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
JAREK NOHAVICA
Overené podujatieJAREK NOHAVICA
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica