Hudobná Glosa Igora Šimega č. 66.

Podujatie Banská Bystrica

Prijmite srdečné pozývanie!
Hudba, humor, pestrosť žánrov, divadlo a inšpirácia - výnimočná zostava výnimočných umelcov - zážitok, ktorý sa oplatí užiť!

Zábavný a inšpiratívny večer s jedinečnými hudobnými spracovaniami, divadelnou atmosférou, korením života a atmosférou čarovných zákutí svetvých metropol

IGOR ŠIMEG – spevák, herec, režisér – hostiteľ – v aktuálnom čase pohrúžený tiež v prípravách

JÚNOVÉHO 8.ročníka najväčšieho tradičného banskobystrického multižánrového festivalu umenia a dizajnu – FUBABY - 17. - 23- jún 2019

Pravidelne hráva v bratislavských divadlách Nová scéna a RedCat Cabaret, hosťuje v operete Gróf Luxemburg divadla Colorato, pôsobí na hudobnej fakulte Akadémie umení BB.

Pripravuje dve MÁJOVÉ premiéry – opery Čarovná flauta a muzikálovej šou – JUBOX, koncert pásnkej speváckej skupiny TRJOF s Petrom Makranským a Dáriusom Koči.

Organizuje APRÍLOVÝ koncert s krstom CD MOSTY so slovenskými šansónmi Pala Janíčka a Petra Vala a tiež spolupracuje so slovenskými televíziami .

POZVANIE HOSTITEĽA PRIALI HOSTIA:

DANA KAROLOVÁ
- výrazná herecká osobnosť, všestranná a tvárna herečka Divadla Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Zaujala v hrách svetovej i domácej klasiky, ako i v rozprávkach, kde zúročila svoju vnímavosť detského publika. Dokáže tiež citlivo stvárniť dramatično postáv a byť senzitívnou partnerkou nilen na javisku, ale aj npred kamerou. Výrazná hlasová disponovanosť ju predurčuje na atraktívne role od činhry až po muzikálové postavy. Spolupráca s televítiami ju stále viac posúva k ďalším spoluprácam.
Za precízne stvárnenie postavy ALENKY v hre Plač získala v roku 2011 Cenu LITERÁRNEHO FONDU.

PETRA SABOVÁ
- speváčka, herečka, moderátorka s jedinečnou farbou hlasu, originálnou interpretáciou predovšetkým šansónového repertoáru Edith Piaf, stále sa rozširujúcim autorským repertoárom aj kooperáciou s umelcami širokého spektra rôznych žánrov naprieč Slovenskom. Príprava vlastného CD je aktuálne jedným z jej najintenzívnejších projektov.
Spolupráca s televíznymi spoločnosťami ju stále viac posúva do povedomia divákov aj na, dnes už, medzinárodnej českej pôde.

Trio DOLCE
- hudobné zoskupenie umelcov, ktorý sa interpretujú hudbu rôzneho žánru aj spájaním rôznych hudobných štýlov. Hudba je rôznorodá a interpretovaná. Ako koncertný umelci účinkujú na rôznych kultúrnych podujatiach a akciách. Trio DOLCE je zoskupenie, kde každý z umelcov je aj sólovým hráčom.

Milan BERKY – husle, Tomáš VALIČEK – akordeón, Jozef SMUTNÝ - kontrabas

Osobité spracovanie hudobných žánrov je zážitkom, ktorý viac ako príjemne prekvapuje, inšpiruje a napĺňa jedinečnou energiou.

UŽITE NAPLNO INŠPIRATÍVNY ZÁŽITOK
Meno organizátora: https://www.facebook.com/Mestsk%C3%A9-Hudobn%C3%A9-Divadlo-360204634315073/
Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
Queen show – pocta legende
Overené podujatieQueen show – pocta legende
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
OTEC
Overené podujatieOTEC
Aula SZU, Banská Bystrica
Dávid Bílek GITAROVÁ SHOW - Banská Bystrica
Overené podujatieDávid Bílek GITAROVÁ SHOW - Banská Bystrica
Cikkerova sieň, Radnica, Nám. SNP 1, Banská Bystrica
ALICE COOPER - ROCKOVÁ NOC 2024
Overené podujatieALICE COOPER - ROCKOVÁ NOC 2024
Amfiteáter, Banská Bystrica