Hudobná Glosa Igora Šimega č. 67

Podujatie Banská Bystrica

Unikátna zostava hostí 67. Hudobnej Gôlosy Igora Šimega srdečne pozýva:

MAREK MAJESKÝ - herec, pedagóg, hosťujúci člen trnavského Divadla Jána Palárika, bratislavskej Novej scény, Divadla Malá scéna STU, DPOH, agentúrnych scén aj divadla Aréna. Pedagóg herectva, dabingový herec, otec a tiež obľúbený filmový a televízny herec - Kandidát, Búrlivé víno, aktuálne Horná Dolná a mnohých ďalších. Čím dokáže ešte prekvapiť? Príďte a - zažijete.

UKITAS - hudobná kapela - Uku - covers v podaní dvoch hudbumilujúcich stvorení, Terézia Gregušová a Nikola Benedikovičová - herečka, hudobníčka a UKULELE - mladé talentované a šarmantné muzinkantské a spevácke duo po návrate z Európskeho dňa v KÁHIRE - kde poprvýkrát sa ich prostredníctvom prezentovalo aj Slovensko a tiež predskokanky koncertu Dary Rolins. Skúsili ste ukulele? 
Príďte a - ochutnáte.

MIŠKA a MAREK KUTNÁROVÍ - hudobnícka zostava talentovaných muzikantov v prekvapivej zostave - klavirista a BUBENÍČKA - členovia nitranskej hudobnej skupiny SEMATAM, autorské zázemie, hosťujúci členovia viacerých hudobných zoskupení, víťazi Slovenskej hudobnej ligy 2017, českej Skuteční hudební ligy a účastníci viacerých medzinárodných festivalov. Počuli ste už bubny spievať?
Príďte a - počujete.

Teší sa na vás celý tvorivý tím a samozrejme hostiteľ 
IGOR ŠIMEG - herec spevák režisér, pedagóg. Aktálne aj o pripravovaných májových premiérach a júnovom festivale FUBABY2019.

REZERVÁCIE - HOTEL NÁRODNÝ DOM - Národná 1 - Banská Bystrica
tel.: +421/ 48/ 412 37 37

Meno organizátora: Mestské Hudobné Divadlo BB
Fotografie
Podobné podujatia
LUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Overené podujatieLUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Urban Spot, Banská Bystrica
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica