Hudobné FOAJÉ Igora Šimega a hostí No. 3

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: http://www.kzp.sk/kontakt
Pokračovanie nového cyklu HUDOBNÉ FOAJÉ s hercom, spevákom, pedagógom a režisérom IGORM ŠIMEGOM. V tejto moderovanej revue sa môžete tešiť na nových atraktívnych hostí, pestré hudobné čísla, herecké etudy, ukážky z básní a na vtipné prekvapenia.

Formát nového cyklu zábavnej šou a kultúrnej revue Hudobné FOAJÉ Igora Šimega vychádza z obľúbeného programu Hudobná glosa Igora Šimega, z ktorého sa uskutočnilo už viac ako päťdesiatpäť repríz v Banskej Bystrici. 

Všestranný herec, spevák, šansoniér a zabávač Igor ŠIMEG absolvoval štúdium réžie na JAMU v Brne a už vtedy sa pohyboval na hrane divadla, hudby a televíznej zábavy. Svoje rečnícke schopnosti využil pri zostavení unikátneho konceptu moderovaných show nazvaných Hudobná glosa. Základom je silný príbeh a silné osobnosti, ktoré dokážu o svojom povolaní pútavo a vtipne rozprávať, ale najmä dobre zahrať, zaspievať a zaimprovizovať. V TREŤOM pokračovaní sa v pomyselnom foajé petržalského domu kultúry stretne naozaj zaujímavá spoločnosť - herec a seriálový psovod komisár Rex - JURAJ BAČA, spievajúca herečka Divadla Jána Palárika v Trnave PETRA SABOVÁ, klaviristI ALEXANDRA MÁRIA MATUŠOVOVÁ a FILIP ŽILKA - koncertní hudobníci hrajúci aj štvorručné diela a samozrejme aj prekvapenia pre oči, uši aj srdcia :-)

Tieto osobnosti 12. APRÍLA o 19tej hod. v Klube Za zrkadlom porozprávajú svoj životný príbeh, pobavia historkami zo zákulisia slovenského šoubiznisu a predovšetkým zahrajú a zaspievajú.
Meno organizátora: DK Zrkadlový háj - Petržalka, Rovniankova 3, 851 02 Bratislava
Fotografie
Podobné podujatia