HUODBNÉ FOAJÉ IGORA ŠIMEGA

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra
Web organizátora:
www.kzp.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0268299225

Pokračovanie nového cyklu HUDOBNÉ FOAJÉ so zabávačom Igorom Šimegom. V tejto moderovanej revue  sa môžete tešiť na nových atraktívnych hostí, pestré hudobné čísla, herecké etudy, ukážky z básní a na vtipné anekdoty.

Formát nového cyklu zábavnej šou a kultúrnej revue Hudobné foajé Igora Šimega vychádza z obľúbeného programu Hudobná glosa Igora Šimega, z ktorého sa uskutočnilo už viac ako päťdesiat repríz v Banskej Bystrici. Všestranný herec, spevák, šansoniér a  zabávač Igor ŠIMEG absolvoval štúdium réžie na JAMU v Brne a už vtedy sa pohyboval na hrane divadla, hudby a televíznej zábavy. Svoje rečnícke schopnosti využil pri zostavení unikátneho konceptu moderovaných show nazvaných Hudobná glosa. Základom je silný príbeh a silné osobnosti, ktoré dokážu o svojom povolaní pútavo a vtipne rozprávať, ale najmä dobre zahrať, zaspievať a zaimprovizovať. V druhom pokračovaní sa v pomyselnom foajé petržalského domu kultúry stretne naozaj zaujímavá spoločnosť - herečka a muzikálová speváčka Mirka PARTLOVÁ, klavirista Marek KUTNÁR, virtuóz na akordeón Ján GONDA, básnik Igor GROSSMAN a aj sochár, sklár a autor viacerých známych ocenení Achilleas SDOUKOS.

Tieto osobnosti 20. februára o 19tej hod. v Klube Za zrkadlom porozprávajú svoj životný príbeh, pobavia historkami zo zákulisia slovenského šoubiznisu a predovšetkým zahrajú a zaspievajú.

Meno organizátora: Kultúrne zariadenia Petržalky
Fotografie
Podobné podujatia