Hurá do Záhrady 2017

Podujatie Trenčín

Hurá do Záhrady!

HURÁ DO ZÁHRADY!!!
Nový veľtrh pre záhradkárov a milovníkov prírody, ktorý sa bude konať 1.-2.9. 2017 na výstavisku Expo Center v Trenčíne ponúkne atraktívny sprievodný program.

Uznávaný záhradník, nezávislý záhradnícky publicista a fotograf Ing. Pavel Chlouba sa počas veľtrhu Hurá do záhrady (1.-2.9.2017) v Trenčíne bude venovať v svojich prednáškach dvom témam: Pestujeme hortenzie a Tajuplný príbeh vanilky.
Hortenzie patria v poslednej dobe k najobľúbenejším záhradným rastlinám. Prednáška o hortenziách bude nielen exkurziou do sveta týchto pôvabných rastlín, ale aj prehľadným návodom ako si vybrať tú najvhodnejšiu, ako hortenzie hnojiť, rezať a pestovať tak, aby prinášali svojim majiteľom ozajstnú radosť.
Druhá prednáška prinesie odpovede na otázky - Čo je to vanilka? Ako vyzerá rastlina, z ktorej sa vanilka získava? Kam patrí a ako sa pestuje? A odkiaľ sa berie jej fantastická vôňa. A prečo je vlastne tak drahá? Tieto zdanlivo jednoduché otázky zodpovie pán Chlouba, ktorý navštívil osobne ostrov Reunion v Indickom oceáne, kde sa odohrala podstatná časť príbehu tejto pozoruhodnej rastliny. Bol na farmách a hovoril s ľuďmi, ktorí vanilku pestujú a spracovávajú.

Miesto konania podujatia: Expo Center a.s., K výstavisku 447/14, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 1. Septembra 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Septembra 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8876N 18.0634E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hurá do Záhrady!

Meno organizátora: Expo Center a.s.
Fotografie
Podobné podujatia