Hviezdny deň 2017

Podujatie Bytča

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bytča

Hviezdny deň

Už v júni celodenná rozohrievacia akcia Hviezdnych nocí! Veľa dobrej hudby, divadlo, letné kino, program pre deti a dobré jedlo a pitie k tomu! Príďte nás podporiť a pričuchnúť si k atmosfére nášho festivalu už takto v predstihu. Bude aj tombola o pernamentky na celý festival!

PROGRAM
10:00 Happening - maľovanie bubnov kapely BOKOM OKOLKY
11:00 Bábkové divadlo Morgonrock
12:00 - 17:00 Tvorivé dielne (Výroba kvetových čeleniek, náramkov, papierových bábok a nechtových príveskov)
14:00 - The Bluebeat (Rock'n'roll ZA)
15:00 - Diskusia s organizátormi Hviezdnych nocí
16:00 - Juraj Vačko Band (Folkrock PB)
17:15 - Stolen Money (Hardrock DK)
18:00 - Diskusia: Patrí rock do synagógy?
19:15 - The Ills (Progrock, shoegaze BA)
20:00 - losovanie tomboly o permanentky na Festival Hviezdne noci Bytča, 3.ročník a ďalšie ceny
20:15 - Letné kino - Amarcord

V areáli bude VÝČAP (pivo, nealko, víno) a GASTRO (guláš, párky, hranolky, grilovaný hermelín). KÁVU a koláčiky zabezpečí Vitalkafe z Bytče.

DOBROVOĽNÉ VSTUPNÉ 3€
Každý kúpený lístok bude automaticky zaradený do tomboly o pernamentky na Festival Hviezdne noci Bytča, 3.ročník a ďalšie atraktívne ceny (Lístky na Fest Anca, Poukážky na Bytčianska ZMRZLINA, káva od Coffee sheep....). Kúpou vstupenky nám dáte najavo, že si vážite našu prácu a chceli by ste takého akcie častejšie. :)

UBYTOVANIE
Cezpoľní návštevníci so záujmom o ubytovanie prosím píšte na mail ubytovanie@hviezdnenoci.sk

POPISKA:
Neviete sa dočkať festivalu Hviezdne noci? Už na jún sme pre Vás pripravili jednodňovú rozohrievaciu akciu - Hviezdny deň. Môžete si užiť príjemnú atmosféru, zabaviť sa s priateľmi, vypočuť si dobrú hudbu, pozrieť letné kino a naladiť sa na augustové Hviezdne noci v Bytči. Program bude pestrý pre všetky vekové kategórie.

V priestoroch bytčianskej synagógy v sobotu 10. júna vystúpia až 4 hudobné skupiny: považskobystrickí folkáči Juraj Vačko Band, žilinská rock’n’rollová formácia The Bluebeat, miláčikovia bytčianskeho publika hardrockeri Stolen Money a na záver jedna z aktuálne najúspešnejších slovenských kapiel, ktorá nedávno odohrala európske turné The Ills.

Od doobedia budú na podujatí tvorivé dielne pre deti aj dospelých a predstaví sa aj bytčianske Bábkové divadlo Morgonrock. Na mieste bude občerstvenie a dozviete sa aj novinky z finálnych príprav Festival Hviezdne noci Bytča, 3.ročník. Budete môcť dokonca vyhrať permanentku na túto najväčšiu kultúrnu akciu v Bytči.

Súčasťou programu bude aj veľká verejná diskusia pod názvom Patrí rock do synagógy? Diskutovať sa bude o budúcnosti bytčianskej synagógy, o tom na aké účely by mala slúžiť a aké miesto by mala zaujať v živote miestnej komunity. Celé podujatie zakončí letné kino.

Miesto konania podujatia: Festival Hviezdne noci Bytča, Námestie SR, Bytča
Dátum začiatku podujatia: 10. Júna 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2225N 18.5588E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hviezdny deň

Fotografie
Podobné podujatia