Hviezdy deťom 2016 v Trenčíne

Podujatie Trenčín

Hviezdy deťom 2016 v Trenčíne

V nedeľu 19. júna sa uskutoční už ôsmy ročník tradičnej charitatívnej akcie Hviezdy deťom, ktorú pripravuje futbalový klub AS Trenčín so svojimi partnermi. Počas uplynulých šiestich rokov putovalo na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú, viac ako 100 000 eur.

Ďalší ročník podujatia sa bude konať opäť na futbalovom štadióne na Sihoti. Rovnako ako pred rokom je pripravený bohatý sprievodný program nielen pre deti. Pod Čákovým hradom sa uskutoční tradičný turnaj osobností. Pripravený je opäť veľký športový festival s jediným cieľom. Zabaviť všetkých návštevníkov akcie a priniesť na charitatívne účely opäť zaujímavú sumu.

V tradičnom turnaji štyroch tímov na seba narazia slovenskí hokejisti, výber olympionikov Slovenska, družstvo osobností pod hlavičkou „Československý lev“ a majstrovský AS Trenčín. Lídrami hokejového výberu budú Marián Hossa, Tomáš Kopecký a Tomáš Tatar. Z olympionikov zavítajú na Sihoť Ivana Kmeťová, Jozef Gönci, Zuzana Štefečeková, Pavol Hurajt alebo Jana Šeďová. „Československý lev“ dnes ako prvý pozná kompletnú súpisku na „Hviezdy deťom. V jeho farbách sa predstavia na Sihoti aj Július Šimon, Jozef Lohyňa, Ladislav Jurkemik, Petr Průcha, Igor Liba, Martin Štrbák, Vladimír Kinder, Ján Kocián, Jaroslav Timko alebo Branislav Jánoš.
Plocha štadióna bude okrem atrakcií patriť aj prezentácii športom väčšinou združeným v Asociácii športov. Od 11.00 h bude priestor venovaný nielen futbalu a tradičnému turnaju nádejí (8.00 h) ale aj hádzanej, florbalu, bedmintonu, tenisu, footgolfu, hokeju a aikidu. Tohtoročné „Hviezdy deťom“ organizujeme v spolupráci so Slovenským paralympijským výborom. „Sme radi, že sa nám podarí spoločne priblížiť návštevníkom akcie aj paralympijské športy. Priamo v akcii môžete vidieť bocciu, sledge hokej a lukostreľbu. Všetky si môžete vyskúšať za pomoci našich reprezentantov,“ povedala manažérka podujatí AS Trenčín Petra Drábová.

Fotografie
Podobné podujatia
FÍHA TRALALA - KOLESO ŠŤASTIA
Overené podujatieFÍHA TRALALA - KOLESO ŠŤASTIA
Posádkový klub - ODA, Trenčín
SMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
Overené podujatieSMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
Posádkový klub - ODA, Trenčín
DETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Overené podujatieDETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Kultúrny dom, Nemšová
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
BULL RIDING NEMŠOVÁ
Overené podujatieBULL RIDING NEMŠOVÁ
Ranch13 Nemšová, Nemšová