I. Trabant zraz Považie

Podujatie Púchov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Stretnutia a zrazy
Web podujatia:
www.elkocentrum.sk
Web organizátora:
www.elkocentrum.sk
Ďalšie podujatia v meste Púchov
Trabant zraz Považie je prvým ročníkom veteránskeho zrazu, z ktorého chceme urobiť každoronú tradíciu. Zraz sa bude konať v rekreačnom zariadení Priedhorie, kde sa konal XII. Celoslovenský trabant zraz. Táto akcia je určená pre všetkých milovníkov trabantov ale aj iných vozidiel Východného bloku, ktoré na našej akcii s radosťou privítame.

Hlavný deň akcie je v sobotu, kedy prebehne spanilá jazda na trase Priedhorie - Pružina - Visolaje - Beluša - Horné Kočkovce - Púchov - Nimnica - Považská Bystrica - Domaniža - Briestenné - Priedhorie. Podstatná časť celodenného sobotného programu prebehne v meste Púchov od 10:00 - 12:00 na Námestí slobody - parkovisko VÚB, kde sa bude konať slávnostné uvítanie primátorom mesta, súťaže pre deti i dospelých, anketa a mnohé iné. Taktiež nebude chýbať dobrá nálada a skvelá veteránska atmosféra. V Považskej Bystrici prebehne výstava vozidiel na parkovisku reštaurácie Hošták v čase od 13:00 - 15:00.

V prípade, že sa nemôžete zrazu zúčastniť s nejakým veteránskym skvostom, príďte nás podporiť a navštíviť na vyššie uvedené miesta a užiť si s nami super zábavu!

Tešíme sa na všetkých účastníkov zrazu a milovníkov historických vozidiel.

Viac informácií na www.elkocentrum.sk a na facebooku https://www.facebook.com/events/1137031659673401/
Meno organizátora: Vladimír Kozoň a Lenka Jakubíková
Fotografie
Podobné podujatia