IDEB

Podujatie Bratislava

Vojenská technika; systémy obranného priemyslu; komunikačné, monitorovacie a anténne systémy; drony; delostrelecká a tanková munícia vrátane teleskopickej munície; obrnené a robotické vozidlá; hasiace technológie; výstroj a výzbroj ozbrojených zložiek a ďalšie policajné a vojenské produkty budú súčasťou medzinárodnej prezentácie obrannej techniky IDEB, ktorá sa uskutoční od 25. do 27. augusta v bratislavskej Inchebe.

Okrem prehliadky technológií budú tradične prichystané aj dynamické ukážky, v rámci ktorých sa počas všetkých troch dní v Inchebe predstaví veliteľstvo síl pre špeciálne operácie s novou technikou ako štvorkolky či vrtuľník. Chýbať nebudú ani ukážky zásahu vojenskej polície, ktoré sú tradične obľúbenou súčasťou programu.

V prvý deň, 25. augusta, sa v Inchebe zároveň uskutoční Seminár o aktuálnych možnostiach zapojenia obranného priemyslu SR a iných subjektov do iniciatív EDA a NSPA. Organizátorom seminára je Ministerstvo obrany SR a Združenie bezpečnostného a obranného priemyslu SR.

Viac informácií nájdete na www.incheba.sk.

Fotografie
Podobné podujatia
Kariéra Expo 2024
Overené podujatieKariéra Expo 2024
Výstavisko AGROKOMPLEX, Nitra
ABC stavebníctva-Záhrada
Overené podujatieABC stavebníctva-Záhrada
Mestská športová hala, Prešov
VitalFest Zdravia a Znania 2024
Overené podujatieVitalFest Zdravia a Znania 2024
Dom kultúry Jumbo, Masarykova 1667/2, 040 01 Košice, Košice