IDEB

Podujatie Bratislava

Vojenská technika; systémy obranného priemyslu; komunikačné, monitorovacie a anténne systémy; drony; delostrelecká a tanková munícia vrátane teleskopickej munície; obrnené a robotické vozidlá; hasiace technológie; výstroj a výzbroj ozbrojených zložiek a ďalšie policajné a vojenské produkty budú súčasťou medzinárodnej prezentácie obrannej techniky IDEB, ktorá sa uskutoční od 25. do 27. augusta v bratislavskej Inchebe.

Okrem prehliadky technológií budú tradične prichystané aj dynamické ukážky, v rámci ktorých sa počas všetkých troch dní v Inchebe predstaví veliteľstvo síl pre špeciálne operácie s novou technikou ako štvorkolky či vrtuľník. Chýbať nebudú ani ukážky zásahu vojenskej polície, ktoré sú tradične obľúbenou súčasťou programu.

V prvý deň, 25. augusta, sa v Inchebe zároveň uskutoční Seminár o aktuálnych možnostiach zapojenia obranného priemyslu SR a iných subjektov do iniciatív EDA a NSPA. Organizátorom seminára je Ministerstvo obrany SR a Združenie bezpečnostného a obranného priemyslu SR.

Viac informácií nájdete na www.incheba.sk.

Fotografie
Podobné podujatia
BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Overené podujatieBRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI
Incheba Expo Aréna, Bratislava
ESOTERIKA BIOSTYL
Overené podujatieESOTERIKA BIOSTYL
Incheba Expo Aréna, Bratislava