II. Benefičný ples - Srdcom pre zdravie 2018

Podujatie Komárno

II. Benefičný ples - Srdcom pre zdravie

Dámy v krásnych róbach, páni v oblekoch, etiketa na úrovni, to všetko neodmysliteľne patrí k plesovej sezóne, ktorá dorazila aj do našich končín. My sme si tiež povedali, že by sme radi pripravili ďalší takýto rozprávkový večer pre vás všetkých, ktorí majú chuť si "zaplesať".

Druhý ročník Benefičného plesu Srdcom pre zdravie sa bude konať so zámerom podporenia tradície, ktorá tu je už druhý rok. A čo by to bola za akcia, keby sme ňou nekonali dobro. Práve tu sa budú môcť ľudia zjednotiť za účelom pomoci druhým a dopomôcť tak k vytvoreniu lepšej spoločnosti.

Druhý ročník Benefičného plesu - Srdcom pre Zdravie,
sa bude konať v sobotu 27. januára 2018 v priestoroch Bastion Reštaurácie v Komárne a ponesie sa v znamení pomoci druhým.

Svoju náklonnosť k charite prejavujú najmä vyhlasovatelia plesu – nezisková organizácia Human Health Institute (HHI) - Inštitút pre ľudské zdravie, ale i podnikateľské subjekty a známe tváre z Komárna a zo zahraničia.

Výnimočné podujatie sa uskutoční v historickom priestore pevnosti Komárno. Po druhýkrát sa tu zíde spoločnosť, ktorá svojou účasťou a jedinečnou atmosférou prispeje k myšlienke ,,Srdcom pre Zdravie".

O skvelú zábavu, dobré jedlo sa psotarajú úžasní ľudia zo Slovenska a zo Zahraničia. Nechajte sa prekvapiť. Tí, ktorí už nás ples absolvovali vedia, že nám na každom záleží.

Organizátor si vyhradzuje právo zmeny programu

Miesto konania podujatia: Bastion Restaurant, Okružná cesta Bašta V., Komárno
Dátum začiatku podujatia: 27. Januára 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Januára 2018 03:00
Pravdepodobné súradnice: 47.7764N 18.1229E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia II. Benefičný ples - Srdcom pre zdravie

Meno organizátora: Human Health Institute - Inštitút pre Ľudské zdravie
Fotografie
Podobné podujatia