III. Komálom Gyerkőcfesztivál - III. Komarátsky detský festival

Podujatie Komárno

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Komárno

III. Komálom Gyerkőcfesztivál - III. Komarátsky detský festival

Mondd csak, akarsz-e a barátom lenni? Az időgépemben még van hely számodra és egy csudijó helyet mutatok neked! Egy olyan helyet, amire nem cserélnél le hat gombóc fagyit sem!
Megérkeztünk! Az egész Klapka tér és az Anglia park a miénk egy egész kerek napon át!
Bízd ide! Unatkozni nem fogunk, mindent megmutatok Neked: berobogunk a városházára, felpróbáljuk a polgármester bácsi vaskos láncát, annyi mókás selfie-t készítünk, amennyit csak akarunk. Semmiért sem kell fizetni, egy fillér sem fogy a zsebpénzünkből. Hát ez pompás!
A Klapka téren igazi versenyautók várnak, mindig az volt az álmom, hogy egy ilyenbe belehuppanjak - úgy hírlik, igazi autóversenyzők mutatnak majd meg minden kütyüt nekünk a műszerfalon. Hát nem izgi?! Azt hiszed, ezzel vége? Tévedsz!
Megyünk tovább - csuhézunk, kosarat fonunk, könyvet kötünk, hajtogatunk, színezünk, gyurmázunk… Az egyik pajtásom tavaly oroszlánt festetett az arcára - van kedved kipróbálni az arcfestést? Roppant izgalmas, szerintem én most a csillámtetoválást is kipróbálom - imádom, amikor csillog és fénylik a bőrömön, a Napocska még ragyogóbbá teszi a mintát.
Szaladjunk tovább… az egyik sarokban a kedvenc zenekarom koncertezik, a másikban bábszínház van. Amott igazi mentősök, rendőrök és tűzoltók mutatják be a járgányaikat, szirénázni is lehet! Van itt sport is, odasüss, birkózók! Kipróbáljuk? Nézd csak, színház, igazi színészekkel és nini, egy bohóc - épp lufiból hajtogat kiskutyát! Mondd csak, győzöd még ezt követni? Mert én nem… sok-sok program, színes kavalkád vár bennünket május 28-án!
Most pedig repüljünk vissza a mába, szóljunk anyunak és apunak, hogy vésse be a naptárunkba május 28-t! Rengeteg dolgunk lesz aznap!

Tarts velem, légy a barátom!

Počuj, chceš byť mojim kamarátom? V mojom stroji času mám miesto pre teba a ukážem ti jedno perfiš miesto! Také, ktoré by si nevymenil ani za 6 (!!!) kopčekov zmrzliny!
Dorazili sme! Celé Klapkovo námestie i Park Anglia sú na celučičký deň len naše!
Ver mi! Nudiť sa určite nebudeme, všetko ti poukazujem: prifrčíme na radnicu, poťažkáme hrubú reťaz uja primátora a vyrobíme si toľko humorných selfie fotiek, koľko len budeme chcieť. Za nič samozrejme neplatíme z vreckového ani halier, to mi ver!
Na Klapkovom námestí nás čakajú ozajstné pretekárske autá, to bol vždy môj sen, usadiť sa do jedného z nich - hovorí sa, že všetky tie páčky, ciferníky a gombíčky nám predstavia samotní ozajstní pretekári. Bude to super! Ak si myslíš, že to je všetko, tak vedz, že sa mýliš.
Ideme pekne ďalej – môžeme si vyrobiť niečo zo šúpolia, pliesť košíky, viazať knihy, skladať, vymaľovávať, modelovať .... Jeden môj kamoš si dal vlani nakresliť na tvár leva , máš chuť si vyskúšať maľovanie na tvár? Je to neskutočne zaujímavé a ja si teraz asi vyskúšam aj tetovanie s trblietkami – strašne sa mi to páči, keď sa na slniečku všetko ligoce.
V jednom kúte hrá moja obľúbená kapela, v ďalšom je práve predstavenie bábkového divadla. Hentam sú ozajstní záchranári, policajti, hasiči – samozrejme aj so svojimi autami a technikou, aj teraz si vyskúšam, ako znie ich siréna. Môžeš tu športovať, aha, tam sú zápasníci! Vyskúšame si to aj my? A hľa, tam je divadlo, s ozajstnými hercami a tuto – šašo rozosmievač – pozri, z balónikov tvaruje práve milého psíka! Počuj, stíhaš to všetko? Pretože ja už nie ... toľko pestrého programu a to všetko pre nás, už 28. mája!
A teraz poďme pekne naspäť do súčasnosti, za mamkou a ocinom, aby si ihneď zapísali do kalendára tento dátum – 28. máj 2017! V ten deň s nudiť rozhodne nebudeme!

Poď s nami, buď mojim kamarátom!

Miesto konania podujatia: Komárom, Nitra Region, Slovakia, Komárno
Dátum začiatku podujatia: 28. Mája 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Mája 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 47.7667N 18.1333E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia III. Komálom Gyerkőcfesztivál - III. Komarátsky detský festival

Fotografie
Podobné podujatia