Ilegality, Cenzúra, Happy Cocks, Unity

Podujatie Martin

Ilegality, Cenzúra, Happy Cocks, Unity

Pokračujeme v koncertoch. Tentokrát ti rozprúdia krv v žilách tieto kapely:

ILEGALITY (hardcore-punk/TO)
Každý, kto čo i len pričuchol na Slovensku k punk-rocku musí poznať týchto starých harcovníkov z Topolčian. Našlapaný punk šmrncnutý hardcorom, úprimné a nasraté texty. Kapela okolo Boženu už čo-to zažila a určite sa nepototo, keď neprídeš na koncert. Bude to ale tvoja hlúposť. My tam budeme v prvom rade!

Cenzúra (punk/BA)
História od roku 2000, kopa nahrávok a stále na vrchole sily. Cenzúra ti jednoznačne a bez cenzúry povie, že punk sa nemusí motať len v trojakordovom duchu s jednou gitarou a na základnom rytme. Hudobná rôznorodosť - to je to, čo kapelu dosť charakterizuje a ty by si si to nemal nechať ujsť.

Happy Cocks (punk-rock/BA)
Opäť jedna 77čka ako vyšitá. Ak ti ostala duša uväznená v 70-tych rokoch minulého tisícročia, tak práve toto je kapela, čo ti vženie nostalgické slzy do očí. Ešte sa ich musím opýtať, či sú vlastne štastné kohúty alebo šťastní ...

Unity (punk/LM)
Punks & Oi! united. Táto kapela ti vysvetlí prečo. Mocný punk z Liptova, ktorý ti pripomenie aj Oi! tradíciu. Tak príď podporiť novú podtatranskú nádej (vznikli v roku 2015).

Vstupné: 4 €
Začiatok o 19:00
Akcia je nefajčiarska

Miesto konania podujatia: Včelín Music Bar, Záturčianska, Martin
Dátum začiatku podujatia: 15. Októbra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Októbra 2016 02:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0871N 18.9217E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ilegality, Cenzúra, Happy Cocks, Unity

Fotografie
Podobné podujatia