Important

Podujatie Banská Bystrica

Important

Po dlhých mesiacoch si opäť u nás zahrá váš obľúbený dj Mola, s ktorým sa prvý raz v klube predstaví Benco.

Hudobný štýl, ktorý sa na celom svete hráva prevažne v kokteilových baroch, kluboch, na V.I.P. večierkoch a súkromných party, pozostáva zo štýlového zvuku hudobných nástrojov, funky rytmov a krásnych vokálov v spojení s originálnym zvukom, ktorý je veľmi ťažko k počutiu v bežných kluboch, o to výnimočnejšie na Slovensku.

House nie je len hudobný štýl, ale aj kultúra, ktorá má svoju históriu. Ľudia, ktorí mu nevenujú pozornosť, nepoznajú jeho zmysel, podstatu. DJ-ov hrajúcich tento štýl na Slovensku môžeme spočítať na prstoch jednej ruky.

IMPORTANT ako tanečná party

Hudobný štýl značky IMPORTANT má svoj imidž a kvalitný zvuk s malými zmenami už niekoľko rokov. V zastúpení slovenských DJ-ov so skúsenosťami z klubovej tanečnej scény zo zahraničia ide o jedinečný projekt.

Svojim hudobným záberom cez Vocal-, Funky-, Groove-, Jazzy-, Latin- a Deep- House vie osloviť návštevníkov kokteilových barov, ale aj stredne veľkých a veľkých klubov.

IMPORTANT vystupuje z radu konkurenčných projektov dlhoročným pôsobením na Slovensku, skúsenosťami, nadaním vytvoriť skvelú atmosféru na party, ale najmä nenapodobniteľným hudobným zážitkom.

Fanúšikmi značky a návštevníkmi IMPORTANT party sú mladí ľudia, ktorí majú radi kvalitnú tanečnú hudbu v štýle House v spojení s príjemným prostredím kokteilových barov a klubov.

Live hudobníci

Značka IMPORTANT spolupracuje aj s hudobníkmi hrajúcimi na perkusie, saxofón, funk gitaru a bass gitaru. Spoločné hranie DJ-a a hudobníka tak ponúka ešte väčší priestor na prejavenie hudobného cítenia a zručnosti na oboch stranách. Experimentovanie počas hrania prináša zážitok v podobe neočakávaných a neopakovateľných hudobných kombinácií vyplývajúcich z daného okamihu.

Miesto konania podujatia: Farhof Art Club, Námestie Štefana Moyzesa 17/A, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 25. Novembra 2017 23:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Novembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7376N 19.145E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Important

Meno organizátora: Farhof Art Club
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieRiadená degustácia rumov v Banskej Bystrici
predajňa Svet Nápojov, Švermova 38, Banská Bystrica, Banská Bystrica
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica